Pludmales volejbolisti sāk sezonu

2018-05-31 11:20
    Šī gada lieliskais pavasaris ļāvis pludmales volejbola cienītājiem savu sezonu uzsākt nedēļu ātrāk kā ierasts. 19.maijā Vecsaules pagasta Zvaigznē risinājās Bauskas novada sporta centra “Mēmele” kausa izcīņas pirmā posma sacensības smilšu volejbolā “Vecsaules kauss 2018”. Šīs sezonas sacensību nolikums paredz četras pludmales volejbola sacensību kārtas, kurās noskaidros spēcīgākos spēlētājus sieviešu, vīriešu un veterānu grupās. Kopvērtējumā tiks vērtēti katra dalībnieka individuālie rezultāti visos posmos. 
    Vecsaules kausa izcīņa pulcēja nepieredzēti lielu dalībnieku skaitu, vairāk kā 70 dažāda vecuma sportisti iesaistījās cīņā par medaļām un arī kopvērtējuma ieskaites punktiem. Rīta pusē smilšu laukumos sacentās četras jauniešu, piecas veterānu un 8(!) sieviešu komandas. 
    Diemžēl, nolikumā paredzētais izspēles laiks, bija jāmaina, kaut arī, neraugoties uz to, sacensības ieilga un 12 vīriešu komandas savu startu uzsāka tikai ap četriem pēcpusdienā, kas neļāva noskaidrot visu komandu izcīnītās vietas. Konsultējoties ar komandu pārstāvjiem, tika meklēts risinājums, un pieņemts lēmums, turpmākos sacensību posmus rīkot divās dienās.
 

Pirmās sporta centra “Mēmele” kausa izcīņas “Vecsaules kauss” 1.-3.vietu ieguvēji:

 
Sievietēm:
  1. Una Mašinska, Līga Irmane
  2. Laura Pumpute, Rita Lejniece, Jolanta Ignataviča
  3. Maruta Gasaite, Silga Ose, Laura Janone
Jauniešiem: (sakarā ar to, ka uzvarētāju noskaidrošana 19.06 tika atlikta, finālsacensības notika 22.06)
  1. Armands Pudulis, Emīls Elmanis
  2. Kristers Mangins, Gatis Drieks
  3. Reinis Inževatkins, Jēkabs Līdaka
Veterāniem:
  1. Aivis Āns, Renārs Gumbelis, Jānis Jirgensons
  2. Didzis Domokejevs, Māris Caune, Raivis Melgailis
  3. Guntis Mašinskis, Gunārs Šteinhards, Raimonds Ušvils
Vīriešiem:
  1. Nauris Artimovičs, Artūrs Zaķis
  2. Jānis Kuļikauskis, Andrejs Rumjancevs
  3. Aivis Āns, Guntis Mašinskis
     Pēc sacensību noslēguma, dalībnieki atgādināja organizatoriem, ka joprojām aktuāls ir jautājums par smilšu laukumu izveidi Bauskas stadiona teritorijā. Iecere par pludmales volejbola laukumu izbūvi bijušā rokas bumbas laukuma vietā joprojām ir sporta centra “Mēmele” dienas kārtībā. 
    Nākošās sacensības smilšu laukumos notiks 2.jūnijā, kad zemnieku saimniecības “Līdumnieki” pludmales volejbola laukumos risināsies Mihaila Gorškova piemiņas kausa izcīņa vīriešiem un veterāniem. Savukārt SC “Mēmele” kausa izcīņas nākošās kārtas sacensības 16.jūnijā arī notiks ZS “Līdumnieki” bāzē. Dāmas un veterāni sāks 10 00, bet kungi 15 00.
 
Pludmales volejbols sacensības 19.maijā notika arī Ceraukstes pagasta Mūsas ciemā. Arī Ceraukstes pagasta pludmales volejbola čempionāts notiks četros posmos, pēc kuriem tiks apbalvoti kopvērtējuma uzvarētāji. 
 
Foto: Jānis Jegorovs

 

Pludmales volejbolisti sāk sezonu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija