R.Kovaļevskis un R. Paulovičs izlasēs spēlē rezultatīvi, A. Barkovs uzstāda rekordu

2016-11-08 14:57
Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas pieaugušo izlasē rezultatīvi spēlēja Rolands Kovaļevskis, bet U19 florbola kandidātu izlases rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Romuald Paulovičs, kamēr Artis Barkovs uzstādīja iespaidīgu rekordu.
 

Latvijas pieaugušo valstsvienība no 5.līdz 6.novembrim spēlēja Četru Nāciju florbola turnīrā Vācijas pilsētā Lilientālē.

 

Baušķenieka Normunda Gruncka vadītā pieaugušo izlase uzvarēja visās trijās spēlēs – 8:1 pret Norvēģiju, 7:3 pret Vāciju un ar 4:1 uzvarēta Dānija.

 
Izlases kreklā spēlēja arī Bauskas bērnu un jauniešu sporta skolas (BJSS) absolvents un bijušais FK «Bauska» spēlētājs Rolands Kovaļevskis. Viņš pirmajā spēlē pret Norvēģiju laukumā nedevās, bet mačā pret Vāciju Rolands ar Arti Raitumu dalīja rezultatīvākā spēlētāja godu ar trim punktiem – Rolandam – 2+1. Pēdējā cīņā baušķenieka kontā viena rezultatīva piespēle.
 

Foto – floorball.lv
Rolands Kovaļevskis

Rolands Kovaļevskis par spēlēm izlasē. 

- Pieredzējušākie spēlētāji sacīja, ka šī ir spēcīgākā izlase, kāda bijusi. Man ir tas gods būt daļai no šī kolektīva,» sacīja jaunietis.
 
-Ar savu sniegumu esmu daļēji apmierināts. Izdevās iemest vārtus. Tiesa, izšķērdēju daudz lieliskas vārtu gūšanas iespējas, par ko liela nožēla. Laikam atbildība un nelielais stress darija savu.
 
-Būt otram jaunākajam spēlētājam izlasē? Viss normāli – uzdevumus pildu viens no pēdējiem un nesu ūdeņus. Tā tam jābūt un tas viss ir normāli. Attiecības ar komandas biedriem ir lieliskas. Kolektīvs ir vienots un jaudīgs.»


Izlases galvenais treneris Normunds Grunckis.

- Rolanda sniegumu vērtē atzīstami. Rolandam tika dots spēles laiks, kuri pirmajā mačā viņš izmantoja ļoti labi gūstot punktus. Otrajā spēlē Rolands cīnījās, bet pievīla momentu realizācija.»

 
Latvijas U19 izlases kandidāti 5. un 6. novembrī Kocēnos pārbaudes spēlēs tikās ar Igaunijas vienaudžiem. Komandas sastāvā ir mūsējie –  Romualds Paulovičs nn vārtsargs Artis Barkovs no FK «Bauska.»

Foto – floorball.lv

Romualds Paulovičs

Jauniešu florbola izlases kandidāti pirmajā spēles dienā igauņus apspēlēja ar 7:2. Romualds ar punktiem šajā cīņā neizcēlās.
Dienu vēlāk latvieši kaimiņus apspēlēja ar 15:0 uzstādot uzreiz divus rekordus – pirmo reizi vēsturē U19 izlasei izdevās nosargāt savus vārtus neskartus un svinēta pārliecinošākā uzvaru, kas fiksēta oficiālā spēlē. Rekordamčā izlases vārtus sargāja tieši mūsu vārtu vīrs – Artis Barkovs atvairot visus 17 pretinieku komandas metienus.  
Šajā spēlē Romualds guva divus vārtus, iemetot desmito un noslēdzošo – 15.bumbiņu pretinieku vārtos.
 

Romualds Paulovičs par spēlēm junioru izlases kandidātos.

- Ar komandas biedriem esam sen pazīstami, jūtos labi. Prieks, ka izdevās iemest vārtus un būt rezultatīvam. Jātrenējās un kas zina, varbūt nākotnē pārstāvēšu arī pieaugušo izlasi.
 

R.Kovaļevskis un R. Paulovičs izlasēs spēlē rezultatīvi

sausā spēle

onkulis | 2016-11-09

Žēl, ka vārtsargs Artis Barkovs nav uzteiks, izrādās nav mūsējais.....

Jauna diskusija