SC "Mēmeles" kausu basketbolā izcīna Codes komanda

2014-02-03 13:15

1.vieta  Code (K.Kalniņš, J.Karpovičs, M.Bergmanis, R.Trenko, M.Zirnis, J.Zirnis, I.Zemītis, A.Ziners, A.Voiteks, R.Rozenblats, A.Ģērve) 

2.vieta  BZL (A.Simsons, R.Rupkus, T.Vilks, I.Šekavs, E.Petrauskis, M.Laicons, R.Gumbelis, E.Cimermanis, R.Krūmiņš, R.Maķevics, R.Cimermanis, J.Ārents) 

3.vieta  Īslīce (M.Čuviļovs, A.Ivanovs, A.Ševkunovs, K.Ivanovs, A.Kotenkovs, R.Kotenkovs, T.Šekavs, A.Maižus, V.Ganu, J.Ojāru, V.Fedurcja, L.Naumovs)

4.vieta  BJSS 

5.vieta  Stadiona izlase 

 

Vērtīgākais spēlētājs - Ivars Zemītis 

3-punktu metienu konkursa uzvarētājs -Toms Vilks 

Soda metienu konkursa uzvarētājs -Renārs Rupkus 

Metienu no distances konkursa uzvarētājs -Renārs Rupkus

 

Zintis Alksnis, čempionāta organizātors un galvenais tiesnesis dalijās iespaidos par aizvadīto SC „Mēmele” kausu basketbolā.

„Prieks par finālu, kurš nu dien bija tāds, kādam finālam ir jābūt- uzvarētājs tika noskaidrots vien pēdējās sekundēs, praktiski, pēdējā metienā. Lielisks fināls. Komandas demonstrēja labu un skatāmu basketbolu.” stāsta Zintis.

„Lai arī komandu skaits nebija tas kuplākais, četras no piecām komandām cīnijās līdzvērtīgi. Komandām arī pietika spēlētāju resursi, kā piemēram  „Code” vai „Īslīce” sastāvā bija 8-9 spēlētāji.” turpina Zintis.

„Turpmāk domāju, ka taisīsim tādus kā zibens turnīrus, sabraukumus. Teiksim, katru mēnesi vienu posmu. Tā kādas 4-5 reizes, un tad kopvērtējums. Komandām ir grūtāk savākties katru nedēļu, taču reizi mēnesi to izdarīt ir vienkāršāk. Saprotot , ka daudzi arī strādā sestdienā vai pat svētdienā, domāju, ka pašiem spēlētājiem arī būs ērtāk un izdevīgāk, ja vienu dienu mēnesī varēs izspēlēt uzreiz vairākas spēles. Jācer vien, ka tādā gadījumā komandu skaits palielināsies, lai pašiem spēlētājiem un organizātoriem ir interesantāk aizvadīt šāda veida turnīrus.” tā Zintis.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

Rezultāti

SC "Mēmeles" kausu basketbolā izcīna Codes komanda

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija