SC Mēmele/ Ceraukste komanda noslēdz čempionātu Jelgavā 8.pozīcijā

2014-04-06 17:44

5.aprīlī noslēdzās Jelgavas pilsētas 2013./2014. gada atklātais telpu futbola čempionāts, kurā spēlēja ari „SC Mēmele/ Ceraukste” komanda. Ceraukstieši izkļuva no grupas un startēja finālposmā, kurā sacentās 8 labākās vienības no 19 visa čempionāta komandām.

Uz Jelgavu vēl komandai būs jādodas. Pēc čempionāta tiks izspēlēts Jelgavas kauss, kurā piedalās visas čempionāta komandas. Pirmā kārta „Ceraukste” komandai brīva, jo tajā startē komandas no 13.-19. pozīcijai. Pretinieki tiek noteikti izlozes kārtībā. Vienība ir izcīnījusi tiesības startēt 2014./2015.gada Jelgavas pilsētas čempionāta Virslīgā, kurā piedalīsies 16 labākās komandas no čempionāta.

Kā jau iepriekš informējām, ceraukstieši pirmajās divās finālspēlēs zaudēja. Arī nākošās divas spēles tika zaudētas un kopvērtējumā „SC Mēmele/ Ceraukste” komanda turnīru noslēdza 8.pozīcijā 19 komandu konkurencē.

23.martā „Ceraukste” spēlēja pret „Hardcore/BAO” komandu. Spēles noslēdzās ar rezultātu 0:2 par labu „Hardcore” vienībai. Ierasti, ceraukstieši nespēja izmantot savas iespējas, pretēji pretiniekiem, kas arī izšķīra spēles rezultātu.

5.aprīlī pēdējā spēle čempionātā bija pret komandu „Bastions Apsardze/LLU.” Arī šajā spēlē piedzīvots zaudējums ar rezultātu 2:7. Vienīgos vārtus komandā guva Ansis Pavilons un Artūrs Dulbe.

Jau spēles sākumā „Bastions” pirmos divus uzbrukumus pārvērta vārtu guvumā, panākot ātri 0:2. Spēles turpinājumā ceraukstieši pārsvarā aizsargājās, vien atbildot ar retiem pretuzbrukumiem centās apdraudēt pretinieka vārtus. Neprazdami savas tā jau retās iespējas izmantot, ceraukstieši tika sodīti ar vēl diviem vārtiem. Pēc puslaika 0:4.

Otrajā puslaikā pretinieki no „Bastions” komandas neiespringa tik ļoti un spēlēja daudz brīvāk, vairāk mēģinot izspēlēt kombinācijas un pieturēt bumbu ceraukstiešu vārtu tuvumā. Vārtus gūt izdodas Ansim Pavilonam „Ceraukstes” komandas labā, kad ,apvadot trīs pretiniekus, izdodas raidīt bumbu vārtu apakšējā stūri, rezultātam kļūstot 1:4.

Pēc zaudētajiem vārtiem „Bastions” uzņēma apgriezienu, gūstot trīs vārtus ar netveramiem tālsitieniem, panākot 1:7. Atlikušajās minūtēs „Ceraukstei” bija pāris lieliskas izdevības gūt vārtus, pat izgājiens 4:1 netiek realizēts. Pēdējā uzbrukumā līdz ar spēles beigu signālu pēc Naura Jātnieka piespēles vārtus gūst Artūrs Dulbe un rezultātā 2:7 „Bastions Apsardze/ LLU” labā.

5.marta spēlē „SC Mēmele/ Ceraukste” komandā spēlēja-

Ingars Bērziņš, Nauris Jātnieks, Elvijs Vīlips, Ansis Pavilons, Kristaps Maskalis un Artūrs Dulbe.

 

Par komandas  "SC Mēmele/ Ceraukste" labāko spēlētāju atzīts vārtsargs Āris Paužolis. 

 

Jelgavas pilsētas 2013./2014. gada atklātajā telpu futbola čempionāta B.grupā „Ceraukste” aizvadīja 8 spēles, kurās guva 14 vārtus-

Marks Kuncevičs 7 vārti (turpmāk v.)/ 1 rezultatīvas piespēles (turpmāk- rez.p.)

Artūrs Dulbe 3 v / 1 rez.p.

Nauris Jātnieks 2 v.

Normunds Grunckis 1 v / 2 rez.p.

Rihards Dervins 1 v / 1 rez.p.

Vadims Sofoņenkovs 2 rez.p.

Elvijs Vīlips 1 rez.p.

 

Finālturnīrā „SC Mēmele/ Ceraukste” komanda aizvadīja 4 spēles, kurās gūti 6 vārti-

Ansis Pavilons 2 v.

Artūrs Dulbe 2v.

Elvijs Vīlips, Artūrs Zomerovskis 1 v.

Normunds Grunckis, Nauris Jātnieks 1 rez.p.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

 

 

 

 

 

SC Mēmele/ Ceraukste komanda noslēdz čempionātu Jelgavā 8.pozīcijā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija