«SC Mēmele/Bauskas BJSS» komanda turpina soļot pa LBL2 uzvaras taku

2017-10-12 11:06
Otro panākumu tikpat spēlēs savā debijas sezonā Latvijas basketbola 2.divīzijas (LBL2) čempionātā izcīnījuši «SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» basketbolisti, kuri 11.oktobrī viesos Rīgā, Daugavas sporta namā ar 84:62 sakāva «KP BA/DSN» vienību.
 
Bauskas komandai neveiksmīgākā spēles daļa bija pirmā ceturtdaļa, kurā zaudēts ar 18:13. Otrās ceturtdaļas sākumā baušķenieki nonāca iedzinējos ar 16:24, bet cīņas turpinājumā viesi pakāpeniski prata atspēlēties un ievirzīt spēli sev vēlamā gultnē. «SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» basketbolisti jau pirmā puslaika izskaņā panāca pretinieku un pārtraukumā devās jau ar četru punktu pārsvaru  – 34:38.

Izšķirošo izrāvienu pretī uzvarai Bauskas komanda veica trešajā ceturtdaļā, kurā pretinieks sakauts ar 29:12. Spēles pēdējā nogrieznī viesi no Bauskas laukumā sūtīja vairākus rezrvistus, kuri «piebeidza» sāncenšus.

Otrā uzvara čempionātā baušķeniekiem dod pirmo vietu LBL2 C grupā.

Tāpat kā pirmajā sezonas spēlē, arī šajā pretiniekiem neapturams bija mūsu komandas spēlētājs Ivars Zemītis. Viņš iemeta 34 punktus un izcīnija 18 atlecošās bumbas zem groziem, neapšaubāmi kaldinot komandas panākumu. Vēl Bauskas vienības labā 
15 punktus guva Kristaps Šteinbergs, deviņus iemeta Arnis Simsons, bet Tomam Vilkam astoņi punkti un tikpat rezultatīvas piespēles. Vēl Bauskas komandas labā pa četriem punktiem iemeta -  Roberts Cers, Elmārs Arcimovičs un Kaspars Jakubonis, trīs punkti Gintera Plukass un Mikus Karlovs kontā.


«SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» vienības galvenais treneris Juris Ojāru:

- Gribu izcelt komandas spēli aizsardzībā un spēlētāju prasmi saņemties un uzlabot spēles kvalitāti. Izbraukumā cīņas sākums vienmēr ir saraustīts. Tāpat, nedaudz nobijāmies no pretinieku raženajiem un garajiem spēlētājiem. Pēc pirmajām minūtēm sajutām spēli. Basketbolisti lieliski komunicēja un prasmīgi spēlēja aizsardzībā.

- Labi spēlē komandas spēlētāji, kuri mačā iesaistījās no rezervistu soliņa. Prieks, ka basketbolisti pamazām ieiet spēļu ritmā, prot aizstāt līderus. Kaspars vēl nevar iemest, jo spēlējis nav veselu gadu, bet noteikti prasmes atgriezīsies. Tāpt Skrējāns spēlēja pirmo spēli. Arī pārējie komandas biedri dod lielu pienesumu komandai.
 
Nākamā spēle Bauskas klubam 19.oktobrī viesos pret «RSU.»
 

 

«SC Mēmele/Bauskas BJSS» komanda turpina soļot pa LBL2 uzvaras taku

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija