«SC Mēmele/Bauskas BJSS» spēlēs LBL3 finālā

2017-04-18 16:14

Latvijas basketbola 3.līgas (LBL3) čempionāta finālā spēlēs Bauskas vienība «SC Mēmele/Bauskas BJSS». Baušķenieki pusfinālā divu spēļu summā ar +11 jeb 154:143 pārspēja BK «Jaunpils»

Bauskas basketbolisti pirmajā pusfināla spēlē ar BK «Jaunpils» komandu savās mājās cīnījās neizšķirti – 76:76. Atbildes mačā, 16.aprīlī Jaunpilī «SCMēmele/BauskasBJSS» uzvarēja ar 78:67.

Pirmās divas ceturtdaļas labāk spēlēja mājinieki, kuri izvirzījās vadībā ar +5 jeb 40-35. Tomēr, gala vārds piederēja viesiem. Izšķirošais izrāviens baušķeniekiem padevās spēles trešājā ceturtdaļā, kurā izdevās uzvarēt ar 18:10, bet spēles pēdējo desmit minūšu laikā viesi no Bauskas bija pārāki ar 20:17, bet visā spēlē uzvara ar +11.
 
Uzvarētāju rindās neapturams bija Ivars Zemītis, kuram 30 punkti un 17 atlecošās bumbas zem groziem, 14 punkti Tomam Vilkam, bet 11 Arnim Simsonam.
 
Foto – Elīna Gruncka
Ivars Zemītis (ar bumbu) pēdējā pusfināla spēlē ar 30 gūtajiem punktiem kaldināja komandas panākumu.
 

Bauskas komanda finālā sacentīsies ar «Ezerzeme/ Rēzekne» vienību. Grupu spēlēs abu komandu abās tikšanās rezēs pārāki bija rēzeknieši.

«SC Mēmele/Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru:

- Prieks par  basketbolistiem, kuri saņēmās un  mača vidū pārņēma cīņas grožus savās rokās. Spēlējot mājās, demonstrējām vāju metienu precizitāti. Arī izbraukuma spēles pirmajā pusē bija līdzīga situācija, bet esmu lepns par spēlētājiem, kuri prata lauzt dueļa gaitu. Sākām darboties agresīvāk aizsardzībā, neitralizējām pretinieku līderi un pratām atspēlēties.

- Finālā gaidāma grūta cīņa. Grupu spēlēs rēzekniešiem abus mačus zaudējām. Domāju, ka finalā būs cita spēle. Protams, ka svarīgākais uzdevums būs nosegt pretinieku komandas līderi, kurš izslēgšans spēlēs vidēji vienā mačā gūst 30 punktus. Esam gatavi cīnīties par zeltu!
 
Pirmā fināla spēle Rēzeknē 22.aprīlī, atbildes mačs 24.aprīlī Bauskā. Ja būs nepieciešama trešā spēlē, tā notiks Rēzeknē. Finālā uzvarēs komanda, kura pirmā izcīnīs divas uzvaras. 
 

«SC Mēmele/Bauskas BJSS» spēlēs LBL3 finālā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija