SC «Mēmele/Code» cieš pirmo neveiksmi pamatlaikā

2016-11-09 10:10

Tērvetes novada Kroņaucē, 6.novembrī florbola komanda SC «Mēmele/Code» izlaižot četru vārtu pārsvaru piedzīvoja pirmo zaudējumu pamatlaikā Latvijas florbola 2.līgas čempionātā piekāpjoties vietējai «Tērvete» vienībai. 

Foto : Andis Beķeris
SC «Mēmele/Code» komandā rezultatīvākais spēle pret «Tērveti» bija Konstantīns Mališevs (tumšajā formas tērpā). Viņš guva vārtus un partneriem atdeva divas rezultatīvas piespēles.

 
Pērn abas komandas tikās divas reizes. Toreiz, vieni no līgas pastarīšiem Bauskas novada komanda viesos zaudēja ar 9:7, bet mājās svinēja uzvaru ar 7:4. Taisnības labad gan jāsaka, ka mājas spēlē lielu artavu uzvarā ielika FK «Bauska» virslīgas klubā spēlējošie Romualds Paulovičs un Nikita Maksurovs, kuri uz dažām spēlēm devās palīgā 2.līgas klubam.

Šogad komandas līdzīgās pozīcijās un abas sāncenses atrodamas Centra grupas galvgalī.

Kroņaucē, ļoti mazajā laukumā, pirmie vadībā izvirzījās viesi, kad rezultātu atkāja codietis Vitālijs Ivanovs. Tērvetnieki pārņēma vadību, bet pteicoties Artūra Žilinska un Konstantīna Mališeva vārtiem «Mēmele/Code» pēc perioda atradās vadībā ar 3:2. Rezultāts varēja būt pārliecinošāks, bet vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas viesiem palika neizmantotas, kamēr mājiniekiem pirmajā spēles nogrieznī mazāk momentu.

Spēles otrajā peirodā viesi no Bauskas novada pārsvaru palielināja līdz 7:3, bet pēc nospēlētām 40 minūtēm uz tablo 7:5 viesiem par labu.

Pēdējā trešdaļā tērvetnieku centieni atspēlēties vainagojās ar uzviju. Bauskas novada komandai savas, ne pārāk daudzās, izdevības realizēt nespēja, kamēr tērvetnieki pateicoties presingam īsā laikā no nelabvēlīgā -2 panāca +3, jeb 10:7. Septiņi bezatbildes vārti satrieca SC «Mēmele/Code» florbolistus, kuri piedzīvoja pirmo zaudējumu čempionātā pamatlaikā ar rezultātu 8:10.

Par spīti zaudējumam Bauskas novada komanda ar 13 punktiem sešās spēlēs atrodas Centra līgas 1.pozīcijā, tiesa, tuvākajiem sekotājiem «Tērvetei» par punktu mazāk, bet viena spēle rezervē. Tāpat divu punktu attālumā no «Mēmele/Code» vienības atrodas «Leģions/Grobiņas novads» un «Ķekavas Bulldogs 2» komandas, kurām arī spēle rezervē.

Rezultativitātes punktus SC «Mēmele/Code» komandas labā guva – Konstantīns Mališevs – 1+2, Vitālijs Ivanovs, Artūrs Dulbe – 2+0, Guntars Krukovskis – 1+1, Artūrs Žilinskis – 1+0, Pēteris Maziks, Ainars Rumpans, Kristaps Kurpnieks, Andris Zuts – 0+1.
 
Nākamā spēle Bauskas novada komandai 19.novembrī savās mājās pret FK «Jūrmala» komandu.


 

SC «Mēmele/Code» ciešs pirmo neveiksmi pamatlaikā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija