«SC Mēmele/Code» gūst pārliecinošāko uzvaru sezonā

2017-01-23 15:52
 
Latvijas florbola 2.līgas čempionātā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja «SC Mēmele/Code» florbolisti, kuri 22.janvāra cīņā Codes pamatskolas sporta zālē ar 11:5 uzvarēja FK «Vārme» spēlētājus.

Foto – Elīna Gruncka

Ainars Rumpans (nr.9) un Justs Baltmanis (nr.94)  «SC Mēmele/Code» komandas labā katrs guva pa trīs vārtiem


Pirmie divi periodi ritēja līdzvērtīgi. Vispirms viesi atklāja rezultātu, bet mājinieki atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem noslēdzot periodu ar 2:1.

Otrajā trešdaļā «Vārme» atkal izrāvās vadībā ar 3:2, bet Bauskas novada komanda prata atspēlēties uz sev labvēlīgo 4:3. Kamēr viesi pirmajās spēles 40 minūtes mājinieku vārtus apdraudēja salīdzinoši reti bez liela apdraudējuma, mājinieki izniekoja vienu iespēju pēc otras.

Izšķirošo izrāvienu «SC Mēmele/Code» komanda veica pēdējā periodā. Lai arī viesi spēles pēdējo nogriezni sāka ar izlīdzinājumnu 4:4, Bauskas novada komanda atbildēja ar septiņiem bezatbildes vārtiem, bet visā mačā gūts panākums ar 11:5. Ar «hat–trick», jeb trim vārtiem spēlē uzvarētāju labā izcēlās codietis Justs Baltmanis un iecavnieks Ainars Rumpans, bet trīs rezultatīvas piespēles saviem partneriem atdeva Pēteris Maziks.

Panākums «SC Mēmele/Code» komandai ļāva iespraukties starp grupas līderiem. Grupas galvgalī ar 30 punktiem atrodas «Tērvete», kas praktiski nodrošinājusi pirmo vietu grupā, kamēr Bauskas novada komanda ieņem pagaidu otro vietu  ar 23 punktiem. 23 punkti ir arī «Leģions/Grobiņas novads» komandai, bet «Ķekavas Bulldogs2» iekrājis 22. Tiesa, abām vienībam spēle rezervē. Piekto pozīciju ar 20 punktiem 12 mačos ieņem SK «Coyote» spēlētāji. Izslēgšanas spēlēs iekļūst grupas četras spēcīgākās komandas.

Nākamā spēle «SC Mēmele/Code» vienībai 28.janvārī Grobiņā pret «Leģions/Grobiņas novads» komandu.
 

 

«SC Mēmele/Code» gūst pārliecinošāko uzvaru sezonā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija