SC Mēmele/Code ielaiž 30 sekundes pirms mača beigām un zaudē Grobiņai

2015-10-13 15:35
 
 
Latvijas florbola 2. līgas čempionāta otrajā spēlē, 10 .oktobrī Bauskas novada komanda SC «Mēmele/Code»  devās uz Grobiņas novadu, desmit kilometrus pirms Liepājas, kur sacentās ar vietējo «Leģions/Grobiņas novads». Lai arī spēle izvērtās līdzvērtīga un ļoti sīva, vēl spēles izskaņā viesiem no Bauskas novada bija divu vārtu pārsvars, kuru diemžēl florbolisti izsēja un piedzīvoja zaudējumu ar 3:4.
 
Vairākkārt no vārtu zaudējuma SC «Mēmele/Code» komandu glāba Reiņa Lapiņa meistarība vārtos. Pirmā perioda izskaņā vārtus guva Bauskas komandas spēlētājs Elvijs Artimovičs, bet vienīgos vārtus otrajā periodā guva viesi un pirms pēdējās trešdaļas kaujiniecisks neizšķirts – 1:1.
 
Dramatiski notikumi risinājās spēles pēdējās divdesmit minūtēs. Vispirms viesi no Bauskas iemeta divus vārtus panākdami 3:1 savā labā, kad pēc Elvija Artimoviča piespēlēm vārtus guva Tedijs Turks un Ainars Rumpans, taču mājinieki prata atspēlēties viss sāpīgākajā veidā – iemetot spēles pašā izskaņā. Vispirms pirmos vārtus mājinieki guva, kad atlicis ko spēlēt bija vien nedaudz vairāk par divām minūtēm. Kad spēlēt atlicis bija nedaudz vairāk par minūti, mājinieki pretuzbrukumā panāca izlīdzinājumu. Abu vārtu gūšanā komandas spēlēja formātā 4:4.
Kārtīgu belzienu baušķenieki no pretiniekiem saņēma pus minūti pirms spēles beigām, kad «Leģions» veiksmīgi realizēja standarta situāciju ļoti tuvu vārtiem un pašā mača galotnē spēja izraut uzvaru.
 
SC «Mēmele/Code» komandai divās spēlēs izcīnītie divi punkti ļauj ieņemt 8. vietu grupā.
 
Nākamā spēle SC «Mēmele/Code» komandai 25. oktobrī, Aizputē, pret FK «Livonija» komandu, kurai līdz šim divās spēlēs divi zaudējumi.  
 
Rakstu sagatavoja: A. Dulbe
 
 

SC Mēmele/Code ielaiž 30 sekundes pirms mača beigām un zaudē Grobiņai

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija