SC «Mēmele/Code» iemet divus vārtus pēdējās piecās sekundēs un uzvar

2016-10-24 15:29
 
Fantastisku un dramatisku panākumu Latvijas florbola 2.līgas čempionātā guva florbola komanda SC «Mēmele/Code», kas piecas sekundes pirms spēles beigām guva divus vārtus un viesos uzvarēja vienības «Vārme» florbolistus.


Foto – Andis Beķeris
Konstantīns Mališevs komandas labā guva trīs vārtus, jeb «hat-trick» un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

 

Ceturto uzvaru tikpat spēlēs Bauskas novada komanda guva fantastikā veidā izglābjoties spēles pēdējās sekundēs. Mača ievadā Vārmē, viesi no Bauskas ieguva trīs vārtu pārsvaru, bet peirodu noslēdza ar 3:1 vadību.
Otrajā periodā trīs reizes notika vadības maiņa. Vispirms mājinieki atspēlējās un izvirzījās vadībā ar 4:3, bet tad viesi atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem. Tomēr perioda izskaņā veiksmīgāk nospēlēja mājinieki, kuri pārtraukumā devās esot vadībā ar 6:5.

Pēdējās spēles 20 minūtēs abas komandas kopā guva 10 vārtus. Perioda ievadā «Mēmele/Code» komanda izvirzījās vadībā ar 8:6, divus vārtus gūstot vairākumā.

Mājinieki atbildēja ļoti spēcīgi gūstot četrus bezatbildes vārtus un trīs minūtes pirms spēles beigām rezultāts vēstīja jau 10:8 vienības «Vārme» labā.

Tomēr viesi no Bauskas novada negrasījās padoties. Minūti pirms spēles beigām Andris Zuts samazināja stapību līdz diviem goliem. Viesu komandas spiediens pēdējās sekundēs nesa panākumu un piecas sekundes pirms spēles beigām Konstantīns Mališevs vairākumā rezultātu izlīdzināja. Pēc iemestajiem vārtiem sekoja centra izspēle, kurā bumbiņu izcīnīja viesu komandas spēlētājs Emīls Dzenis, kurš veica zibenīgu piespēli Andrim Zutim. Andra pēdējo sekunžu metiens izrādījās rezultatīvs un uzvaras nesošs. SC «Mēmele/Code» komanda pēdējās minūtes laikā guva trīs vārtus un izcīnīja brīnumainu uzvaru nodrošinot Centra zonas tabulas līdera godu. Bauskas novada komanda ir vienīgā vienība grupā, kura līdzšinējās četrās spēlēs nav piedzīvojusi zaudējumu.

Jāpiemin, ka Vārmes sporta zāles laukums ir ļoti mazs un katra komanda izdarīja 55 metienus pa vārtiem.
 

SC «Mēmele/Code» komandas treneris Armīns Timinskis par spēli.

 
- Pēc iegūtās vadības atslābinājāmies. Laukums ir ļoti mazs, abas komandas izpildīja ļoti daudz metienus un demonstrēja atklātu florbolu.  Bija ļoti svarīgi bloķēt pretinieku metienus, ko arī komandas aizsargi un uzbrucēji izdarīja. Prieks par trim vārtiem četros vairākumos.
 
- Ielaidām vārtus, jo kļūdijāmies pozicionāli. Pārāk daudz lieku kustību un skriešanas. Jāstrādā pie soda izspēlēm. Itkā visu sarunājam - kas un ko darīs, bet izpildīt nevaram.
 
- Emocionāla uzvara. Jāuzteic daži spēlētāji, kuri nepieņēma zaudējumu un motivēja pārējos komandas biedrus. Pašatdeve no spēlētājiem šajā uzvarā bija milzīga.

- Nākamā spēlē savās mājās pret «Grobiņu», vēl neuzvarētu pretinieku. Darīsim visu, lai šo nepatīkamo sēriju lauztu. Pērn dažās spēlēs uzvaru izlaidām līdzīgi, kā «Vārme» to izdarīja pret mums. Prieks, ka šogad arī veiksme ir mūsu pusē,» tā treneris.


SC «Mēmele/Code» spēles labākais spēlētājs Andris Zuts par spēli.

 
- Smaga spēle. Bija ļoti grūti adoptēties mazajā laukumā, kur metieni sekoja viens pēc otra. Spēli uzvarējām, jo nospēlējām kā komanda. Bijām vienoti. Protams, pašam prieks, ka iemetu uzvaras vārtus, bet galvenais ir  komandas uzvara.
 
 
SC «Mēmele/Code» komandas labā rezultativitātes punktus guva – Artūrs Dulbe – 4+1, Konstantīns Mališevs – 3+1, Andris Zuts – 2+0, Pēteris Maziks, Ainars Rumpāns, Vitālijs Ivanovs, Artūrs Breijers – 0+2, Emīls Dzenis, Justs Baltmanis – 1+0.
 
 Labākais spēlētājs SC «Mēmele/Code» komandā - Andris Zuts. 
 
Nākamā spēle Bauskas novada komandai 29.oktobrī Codes pamatskolas sporta zālē pret «Leģions/Grobiņas novads.»
 
SC «Mēmele/Code» komanda saka lielu paldies SC «Mēmele», «Benson Industry» un «AVU logi» par atbalstu. 

 

SC «Mēmele/Code» iemet divus vārtus pēdējās piecās sekundēs un uzvar

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija