SC «Mēmele/Code» pastiprinās ar diviem virslīgas spēlētājiem un svin ceturto uzvaru sezonā

2016-01-26 17:04

Ceturto uzvaru Lavijas florbola 2.līgas čempionātā guvuši «SC Mēmele/Code» komandas florbolisti, kuri spēlējot pastiprinātā sastāvā ar 7:4 uzvarēja tabulas trešajā vietā esošo vienību – «Tērvete.»
 
Codes pamatskolas sporta zālē 24.janvārī Bauskas novada komanda aizvadīja savu ceturto mājas spēli, no kurām divās gūtas uzvaras. «Tērvete» turnīra tabulā ar 24 punktiem 14 spēlēs ieņem pagaidu 3.vietu, kamēr «SC Mēmele/Code» pēc gūtā panākuma sakrājuši 12 punktus 13 spēlēs, kas dod 9. vietu tabulā. Tiesa, Bauskas novada komanda no piektās vietas atpaliek tikai par 5 punktiem, bet no sestās par 2.
 
Mājinieku komandas rindas ir pastiprinātas ar  diviem «Elvi» līgas florbola kluba «Bauska» spēlētājiem – uzbrucēju – Romualdu Pauloviču un aizsargu – Nikitu Maksurovu. Pirmais guva divus vārtus, kamēr otrajam tikpat piespēles.
 
Abi komandas jaunpienācēji savus punktus guva jau pirmajā periodā, kurā Bauskas novada komanda pēc R. Pauloviča metiena izvirzījās vadībā ar 1:0, bet jau perioda vidū mājiniekiem nācās atspēlēties no nelabvēlīgā 1:2. Paulovičs guva savus un arī komandas otros vārtus spēlē, bet trešie vārti Reiņa Paegles kontā.
 
Otrajā periodā vārtus guva tikai «SC Mēmele/Code» vienības spēlētāji. Vispirms Guntars Krukovskis no tālas distances izdarīja negaidītu metienu un bumbiņa starp vārstarga kājām atrada ceļu uz vārtiem, bet perioda vidū ar skaistu tālšāvienu skaitliskajā vairākumā 5:2 mājinieku labā panāca Justs Baltmanis.
 
Pēdējā periodā savus otros vārtus guva Justs, bet Oskars Švāgers realizējot vairākumu panāca jau 7:2 mājinieku labā. Viesi atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem, bet spēles laiks bija beidzies un panākumu  ar 7:4 svinēja «SC Mēmele/Code.»
 
FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs komentēja savu piekrišanu atļaut Romualdam un Nikitam spēlēt 2. līgas komandā. «Abiem puišiem spēļu prakse ir pietiekoša un slodze nodrošināta, bet atsaucos uz aicinājumu «padalīties» ar šiem spēlētājiem, lai uzlabotu otrās komandas rezultātus. Tāpat, uzskatu, ka Romualds un Nikita ieviesīs komandā draudzīgu konkurenci.»
 
«SC Mēmele/Code» komandas treneris Armīns Timinskis par spēli.
«Protams, visiem ir redzams, ka abu jauno spēlētāju pienesums pirmajā maiņā ir ļoti būtisks un patlaban šī maiņa spēj noturēt ļoti ātru tempu un kvalitāti visas spēles garumā. Nikita uzņēmās lielu iniciatīvu un apgādāja partnerus ar lieliskām piespēlēm.» 
 
«Spēlētāji izpildīja manis dotos nosacījums – bloķēt metienus un uzbrukuma iesākt laižot bumbu gar bortu. Prieks par trešo maiņu, kura guva vārtus un nospēlēja ļoti labi. Tāpat, arī vārtsargs labi nostāvēja. Faktiski komanda aizvadīja ļoti labu spēli, arī uz soliņa bija jūtams komandas gars.»
 
«Neapmierināts esmu ar nevajadzīgajiem noraidījumiem par runāšanu un nesportisko uzvedību. Šādi noraidījumi var nebūt, ir tikai jāsavaldās vai jāpaklusē. Tā nav nedz spēles epizode nedz kas cits, kurā noraidījums būtu nepieciešams vai cīņas epizodē nopelnīts. Tā ir tikai un vienīgi nesavaldība, kura spēlētājiem būtu jākontrolē.»
 
 
Labākais spēlētājs mājinieku komandā – vārtsargs – Gatis Ivanāns, kurš atvairīja 28 no 32 pretinieku komandas metieniem.
 
Rezultativitātes punktus «SC Mēmele/Code» komandas labā guva – Justs Baltmanis, Romualds Paulovičs – 2 +0, Reinis Paegle – 1+1, Nikita Maksurovs – 0+2, Guntars Krukovskis, Oskars Švāgers – 1+0, Ainars Rumpāns, Kristaps Kurpnieks, Jānis Aizbalts, Artūrs Žilinskis – 0+1.
 
Nākamā spēle Bauskas novada vienībai 31.janvārī plkst. 17:00 Codes pamatskolas sporta zālē pret FK «Livonija» komandu.
 
 

SC «Mēmele/Code» pastiprinās ar diviem virslīgas spēlētājiem un svin ceturto uzvaru sezonā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija