SC «Mēmele/Code» uzvar arī čempionāta otro spēli

2016-10-10 18:41

Foto – Andis Beķeris
Emīls Dzenis (tumšajā formas tērpā) «Mēmele/Code» komandas labā guva četrus vārtus.


Veiksmīgi Latvijas florbola 2.līgas čempionātā turpina spēlēt SC «Mēmele/Code» komanda, kura pirmajā sezonas izbraukuma spēlē ar rezultātu 8:6 pārspēja SK «Coyote» no Inčukalna.

Jau no spēles sākuma bija skaidrs, ka laukumā valdīs vienlīdzīga cīņa. To apliecināja pirmais puslaiks, kurš noslēdzās ar 1:1. Maz rezultativitāte skaidrojama ar abu komandu neizteiksmīgo spēli uzbrukumā.

Otrā perioda sākumā mājinieki divas reizes izvirzījās vadībā, tomēr Bauskas novada komanda netikai atspēlējās, bet līdz perioda izskaņai izvirzījās vadībā pateicoties diviem Emīla Dzeņa vārtiem un Jāņa Aizbalta un Andra Zuta precīzajiem raidījumiem. Pirms pēdējās trešdaļas viesiem no Bauskas izdevās iekrāt divu vārtu pārsvaru – 5:3.

Spēles pēdējās 20 minūtēs «Mēmele/Code» panāca komfortablu četru vārtu pārsvaru – 8:4. Atkal precīzi meta Emīls, kuram visā spēlē «pokers.» Mājinieki nepadevās un pietuvojās līdz vairs tikai divu vārtu starpībai, tomēr jau atkal, otro spēli pēc kārtas uzdevumu augstumos bija «Mēmele/Code» komandas vārtsargs Gatis Ivanāns neļaujot pretiniekiem gūt vārtus. Pēdējo mača minūti viesi spēlēja mazākumā, tomēr vārti vairs netika gūti un Bauskas novada florbolisti svinēja otro uzvaru tikpat spēlēs.

Pēc divām cīņām Bauskas novada komanda ar sešiem punktiem ieņem otro vietu 2.līgas centra grupā. Līderiem «Leģions/Grobiņas novads» punktu tikpat, bet labāka vārtu attiecība.


SC «Mēmele/Code» komandas aizsargs Emīls Dzenis par spēli.

«Pirmais izbraukums sezonā. Sveša zāle ar citu segumu un laukuma izmēriem. Nebija viegli adoptēties. Pirmajā periodā iemetām tikai vienus vārtus, kas bija likumsakarīgi, jo praktiski neizpildījām metienus pa vārtiem. Otrajā un trešajā periodā situāciju mainījām. Vairāk apdraudējām pretinieku vārtus, izdarījām vairāk metienus, kā rezultātā guvām vārtus. Pozitīvi ir tas, ka izdevās noturēt pārsvaru. Panikas praktiski nebija, nokoncentrējāmies mača izskaņā un izcīnījām trīs punktus.»
 

SC «Mēmele/Code» komandas treneris Armīns Timinsksi par spēli.

«Nebijām gatavi tik šauram laukumam. Segums arī nebija no koka. Vairums spēlētāji uz šāda seguma spēlēja otro reizi mūžā. Neskatoties uz laukuma neērtībām, mēs labāk realizējām savas izdevības nekā pretinieki. Taisnības labad gan jāsaka, ka ar uzbrukuma iesākumu spēlē bija galīgi švaki, bet pateicoties tālmetieniem pratām uzvarēt. Diemžēl, bet nekādi nespējām iemest vairākumā. Arī paši puiši daudz noraidījās. Noraidījumu būtu vēl vairāk, bet spēlētāji saņēmās un uz pretinieku provokācijām neatbildēja. Uzvara ir un paliek uzvara. Vai skaista vai nesmuka, bet beigu beigās svarīgi ir tikai tas, ka tabulā ierakstīti trīs punkti.»
 
 
Rezultativitātes punktus SC «Mēmele/Code» komandas labā guva – Emīls Dzenis – 4+0, Andris Zuts -2+0, Jānis Aizbalts – 1+2, Artūrs Dulbe – 1+1, Artūrs Breijers – 0+2, Vitālijs Ivanovs, Edijs Velhoviks – 0+1.
 
Pēc nospēlētiem diviem mačiem komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Vitālijs Ivanovs, kuram 3+2 punkti. Justam Baltmanim, Artūram Dulbem un Emīlam Dzenim pa četriem punktiem, bet trīs punktus sakrājuši Jānis Aizbalts un Andris Zuts.
 
Nākamā spēle «Mēmele/Code» komandai 15.oktobrī mājās, Codes pamatskolas sporta zālē plkst. 16:00.

 

SC «Mēmele/Code» uzvar arī čempionāta otro spēli

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija