SC «Mēmele/Code» zaudē pirmos punktus turnīrā

2016-11-01 18:46

Savu skatītāju priekšā pirmo zaudējumu Latvijas florbola 2.līgas čempionātā piedzīvoja SC «Mēmele/Code» florbolisti, kuri pagarinājumā ar 5:6 atzina pērnās sezonas turnīra sudraba medaļas ieguvējus «Leģions/Grobiņas novads» vienību.
Foto: Elīna Gruncka


Mājinieki vārtus zaudēja jau spēles pirmajās 30 sekundēs, bet divi precīzi raidījumi Bauskas novada komandai ļāva 1.periodu noslēgt ar 2:1 vadību.

Cīņas otrā perioda ievadā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet tad viesi guva divus vārtus un pārņēma spēles vadību. Laukumā valdīja ātra, brīžiem ļoti haotiska spēle. Komandas mētājās no vienas laukuma puses uz otru un pretuzbrukumi abu komandu izpildījumā sekoja viens pēc otra. Pierimstoties spēles tempam, baušķeniekiem rezultātu izdevās izlīdzināt pateicoties Pētera Mazika tālšāvienam no savas laukuma puses.

Pēdējā perioda ievadā Konstantīns Mališevs vadībā izvirzīja SC «Mēmele/Code» komandu. Viena vārta pārsvaru mājinieki noturēja līdz pat spēles pēdējai minūtei, kad viesu komandas centieni attaisnojās un rezultāts tika izlīdzināts.

Spēles pagarinājumā savus momentus prasmīgāk realizēja «Leģions» spēlētāji, kuri arī svinēja uzvaru ar 6:5, sagādājot Bauskas novada komandai pirmo zaudējumu turnīrā.


SC «Mēmele/Code» komandas treneris Armīns Timinskis par spēli.

-Maču iesākām nervozi, tāpēc ātri zaudējām vārtus. Spēle man patika – ātra, ar daudz divcīņām pie bortiem, kurās gan vairums zaudējām. Pretinieks bija ļoti spēcīgs, un ar izcīnītu vienu punktu esmu apmierināts, kaut nosargājot uzvaru varējām iegūt trīs.  Šoreiz nepaveicās. Būtisks iztrūkums spēles gaitā bija Emīls Dzenis, kurš pēc pirmā perioda notraumējās un spēlē vairs neiesaistījās. Pirms mača piekodināju, kā jānosedz pretinieku komandas līderis, bet spēlētāji to neizdarīja – viņš guva četrus vārtus.  Tāpat, piekliboja momentu realizācija. Ļoti labi nospēlēja mūsu vārtsargs – Artis Štrovalds.

SC «Mēmele/Code» komanda arī pēc zaudējuma saglabā 1.vietu Centra grupā.  
 
Nākamā spēle Bauskas novada komandai šo svētdien Tērvetē.
Labākais spēlētājs SC «Mēmele/Code» komandā - Artis Štrovalds, kurš atvairīja 32 no pretinieka 38 metieniem.

SC «Mēmele/Code» komandas labā rezultativitātes punktus guva – Konstantīns Mališevs – 2+0, Emīls Dzenis – 0+2, Vitālijs Ivanovs, Artūrs Dulbe, Pēteris Maziks – 1+0, Kristaps Kurpnieks, Jānis Aizbalts, Reinis Paegle – 0+1.
 
 
 
 

SC «Mēmele/Code» zaudē pirmos punktus turnīrā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija