Sezonu 3.līgā sāk SC «Mēmele/Bauskas BJSS» basketbola komanda

2016-10-06 15:56
 
Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā (LBL3) 2016./ 2017. gada sezonā piedalīsies 16 komandu. Viena no tām pārstāvēs arī Bauskas novadu. 
Čempionāta dalībnieces ir sadalītas divās grupās, kur vienības sacentīsies divu apļu turnīrā.

SC «Mēmele/ Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru pastāstīja par gatavošanos sezonai, mērķiem un sastāva izmaiņām.

«Trenējamies zālē divas reizes nedēļā kopš augusta beigām. Šogad mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs un pēc iespējas lielāku cīņas laiku atvēlēt jaunajiem basketbolistiem. Komandai pievienojušies Bauskas novada bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi Endijs Monkevičs, Mārcis Upenieks, Reinis Solzemnieks, Elmārs Arcimovičs, Matīss Gulbis un Artis Lagužnieks. Pēc gada prombūtnes atgriezies Ivars Puļķis un Jānis Lietavietis. Komandas līderu kodols palicis nemainīgs. Vienību atstājuši Oskars Liepiņš un Sandis Balodis, kuri spēlētāja karjeru turpinās LBL2 čempionātā.Vienības sarakstā nav atrodams Kaspars Jakubonis, kurš saņēmis gada diskvalifikāciju.Šķiet, mūsu grupā ir spēcīgākas komandas nekā otrā. Spriežot pēc sastāva, pastiprinājusies Cēsu novada komanda, arī «Carnikava», «Salacgrīva» un «Saulkrasti» sastāvu daudz nav mainījuši, un līderi prom nav devušies.» 
 
«Šos pretiniekus nekad iepriekš neesam uzvarējuši. Piektdien centīsimies darīt visu, lai šo nelāgo tradīciju lauztu,» 
Pirmā spēle SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komandai jau piektdien, 7. oktobrī, Salacgrīvā pret vietējo «Salacgrīvas» komandu.
Uzziņai:
A grupa: Iecavas BK «Dartija» (1. vieta 2016. gada sezonā), «Valmiera Glass/ViA-2» (3.), BK «Jaunpils» (5.), «Daugavpils novads» (7.), SK «Rūjiena» (9.), «Alūksne/BJSS» (11.), «Rugāju sporta centrs» (14.), «Rīga/Pārdaugava/Turība» (17.);
B grupa: «Dārznieks»/Cēsu sporta skola» (2.), SC «Mēmele/Bauskas BJSS» (4.), «Saulkrasti» (6.), «Carnikava» (8.), SK «Ezerzeme/Rēzekne» (10.), BK «Krāslava» (13.), BJBS «Rīga» (18.), BK «Salacgrīva» (1. vieta 2015. gadā – atgriežas LBL3 pēc sezonas pārtraukuma).

Sezonu 3.līgā sāk SC «Mēmele/Bauskas BJSS» basketbola komanda

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija