SK Babīte tiek grauta ar vārtu attiecību 35-12

2014-01-22 23:59

Pēc ilgāka pārtraukuma SC "Mēmele" telpas šodien piepildīja florbolisti. „Bauskas BJSS” uzņēma viesus SK „Babīte” trīs vecuma grupās U12, U14 un U16. Ar kopējo vārtu attiecību 35-12 pārāki bija Bauskas vienaudži, tiesa, mājinieki piedzīvoja vienu zaudējumu, taču abās uzvarētajās spēlēs svinēja pārliecinošu uzvaru pār pretinieku.

Mazo sabraukumu uzsāka U12 jaunieši. Pirmie vārtus gūst viesi, taču Kristaps Laugalis izlīdzina rezultātu panākot 1-1. Perioda turpinājumā viesi prata labāk izmantot savas iespējas un pēc perioda 2-4 par labu „Babīte” florbolistiem.

Otrajā periodā izdodas pietuvoties baušķeniekiem līdz viena vārta deficītam, bet atkal jau viesi izmanto savas iespējas labāk un pēc perioda 5-7. Baušķeniekiem ļoti daudz momentu šajā periodā palika neizmantoti, vairākkārt bumbiņa atsitās pret vārtu stabu, vai pievīla spēlētāju tehnika.

Atlikušajā spēles periodā vārtus gūst tikai viesi, kuriem arī uzvara ar 5-9.

Komandas treneris- Normunds Grunckis.

„Bauskas BJSS” komandā punktus izcīnīja-

Kristaps Laugalis 3+2

Valts Smilga 1+2

Arkādijs Kuzmičs 1+0

 

U14 vecuma grupā absolūta dominance baušķenieku komandai visas spēles garumā. Lai arī pēc perioda pieticīgais 2-0 par labu mājiniekiem, otrajā periodā tiek gūti 6 vārti un trešajā vēl četri. Viesiem goda vārti šajā spēlē un „Bauska” uzvar ar 11-1.

Komandas treneris- Agris Grandovskis

„Bauskas BJSS” U14 komandā punktus izcīnīja-

Ronalds Bēmanis 3+3

Kristaps Laugalis 3+2

Artūrs Barkovs, Arkādijs Kuzmičs 1+1

Lotārs Melderis, Valts Smilga, Tomass Valts Jirgensons 1+0

Ralfs Rūdolfs Meimers, Jānis Reinis Lībietis, Ralfs Piņķis 0+1

 

Arī U16 grupā baušķenieki iznīcina pretinieku ar rezultātu 19-2. Pēc perioda 8-1 un Valdim Vāveram jau hat-trick, kurš kopā spēlē savāca 11 rezultativitātes punktus. „Bauska” no izdarītajiem 11 metieniem guva 8 vārtus pirmajā periodā!

 Pēc otrā perioda 13-2 un hat-trick jau Ņikitam Maksurovam, kuram kopā arī iespaidīgs punktu guvums šodien 12 un Romualdam Paulovičam, kurš visā spēlē guva 6 vārtus. Spēles pēdējā periodā baušķenieki turpina lādēt un kopā salādē vēl 6 bumbiņas trešajā periodā un kopsummā uzvar ar 19-2.

Komandas treneris- Agris Grandovskis

„Bauskas BJSS” U16 komandā punktus izcīnīja-

Ņikita Maksurovs 5+7

Valdis Vāvers 5+6

Romualds Paulovičs 6+1

Edijs Breijers 0+2

Artūrs Barkovs 1+1

Rūdolfs Vilcāns, Ronalds Bēmanis 1+0

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

SK Babīte tiek grauta ar vārtu attiecību 35-12

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija