Šoreiz trešais periods ''nokautē'' Bausku

2013-10-19 22:17

Latvijas florbola virslīgā šodien kārtējā izbraukuma spēlē devās „FK Bauska” komanda. Šoreiz uz Kocēniem, kur baušķeniekus sagaidīja „Rubene” florbolisti.

Iepriekšējās divās spēlēs „Bauska” prata nosargāt uzvaru trešajā periodā, taču šodien, diemžēl, tā nenotika. Spēles gaita līdzīga, kā pēdējām divām spēlēm. Pirmās divas trešdaļas aizvadītas labi, bet pēdējā trešdaļa ļoti vāji. Spēles beigu rezultāts 8-4 „Rubene” labā.

 

Pirmās divdesmit minūtes spēle ritēja līdzvērtīgi. 2-3 par labu „Bauskai” trešdaļas izskaņā. Precīzi metot Rolandam Kovaļevskim, Ģirtam Laugalim un Tomam Niedrem.

 

Otrā perioda sākumā rubenieši izlīdzina rezultātu, taču Dinārs Vaitaitis trešdaļas vidū panāk labvēlīgo 3-4 par labu baušķeniekiem. Jāmin, ka „Rubene” nerealizēja soda metienu, pašā trešdaļas sākumā.

 

Trešais periods ierasts, kā pēdējās divās spēlēs. Tikai šoreiz, „Bauskai” nebija iekrāts drošs vārtu pārsvars. Trešdaļa tika zaudēta ar 5-0 un visā spēlē zaudējums ar 8-4.

 

Pēdējo trīs spēļu kopējā vārtu attiecība pa periodiem. (iesistie-ielaistie)

1.periods12-2;

2.periods8-6;

3.periods2-14

Kopā 22-22

 

 

Ingus Panteļejevs, „FK Bauska” galvenais treneris uzreiz sacīja, runāt daudz ko neesot.

„Scenārijs līdzīgs, kā pēdējās divās spēlēs. Pirmajās divās trešdaļās, spēle līdzīga. Pratām izmantot iespējas. Pēdējā trešdaļā, konkrēti svarīgās epizodēs pieļautas kļūdas noveda pie zaudētiem vārtiem.”

 

Izturējāt skaitliskos mazākumus.

„Jā, tas ir vienīgais, par ko varētu uzslavēt komandu. Laba sadarbība aizsardzībā, tieši mazākumos. Izturējām visus mazākumus, neļaujot pretiniekam gūt vārtus.”

 

Tik ļoti apspriestā tēma, par fizisko sagatavotību. Izturēt varam, bet ko vairāk...

„Jā, līdzi mēs tiekam, bet uzspiest savu spēli, tieši fiziski, mums vēl neizdodas.”

 

Kur paliksiet pa nakti?

„Pa nakti paliksim uz vietas, Kocēnos. Rīt dosimies uz Valmieru.”

 

Kādi plāni rītdienas spēlei?

„Liels pluss ir tas, ka paliekam pa nakti visi kopā, vienuviet. Mums ir pieejams video, pasēdēsim, analizēsim, pārrunāsim spēli, jāgatavojas rītdienai. Jauna diena, jauna spēle.”

 

Labākais spēlētājs „FK Bauska” komandā- Elvis Holsts.

Rezultativitātes punktus izcīnīja-

Pēteris Zeltiņš 0+2

Dinārs Vaitaitis, Ģirts Laugalis, Toms Niedre, Rolands Kovaļevskis 1+0

Reinis Paegle, Andis Levītis 0+1

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe