Spraigā spēlē uzvaru izcīna Bauska

2013-12-07 21:41

 

Šovakar, 7.decembrī ,SN “ Mēmele”  norisinājās Latvijas virslīgas čempionāta florbola spēle starp mājiniekiem FK “Bauska” un viesiem “Ulbrok/FS Mastters” komandām. Līdzvērtīgā, ātrā un saspringtā spēlē uzvaru izcīnīja baušķenieki ar rezultātu 6-4.

Spēles sākumā laukumā ātrs florbols, momentiem veidojoties kā pie vieniem tā otriem vārtiem. “Bauskai” pietrūkst veiksmes, lai atklātu rezultātu, toties viesi izdevību garām nepalaiž un panāk 0-1 par labu “Ulbroka” vienībai.

Otrā trešdaļā tikpat aizraujoša. Līdzjutējus iepriecina Uģis Ritvars Jirgensons, kurš panāk izlīdzinājumu. Puslaika vidusdaļā Toms Niedre jau izvirza vadībā baušķeniekus. Abas piespēles Pēterim Zeltiņam. Viesiem izdodas ļoti ātri atbildēt ar precīzu raidījumu. Uz tablo 2-2. Mājinieki turpina uzbrukt un Pēteris Zeltiņš panāk vadību “Bauskas” komandai. Pēc spēlētām divām trešdaļām 3-2 par labu baušķeniekiem.

Trešajā trešdaļā divu vārtu pārsvaru baušķeniekiem nodrošina Reinis Paegle ,panākot 4-2. Uz noraidīto sola trešdaļās vidū dodas Dinārs Vaitaitis, un šo vairākumu realizē viesi. Viesi neapstājas un pēc mirkļa jau panāk izlīdzinājumu ,atjaunojot intrigu spēlē. Lai arī kā viesi cenšas pretoties, baušķenieku uzbrukums nostrādā lieliski. Pēteris Zeltiņš raida bumbiņu vārtos četras minūtes līdz spēles beigām, panākot 5-4. Lai arī viesi maina vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju,baušķenieki aizsardzībā darbojas saskaņoti un beigu punktu spēlei pieliek Toms Niedre, kurš raida bumbiņu tukšos vārtos.

Ingus Panteļejevs FK”Bauska” galvenais treneris par spēli.

“Spēli iesākām labi,aktīvāk nekā pretinieks, tomēr neizmantojām savus momentus. Viesiem kļūstot aktīvākiem, radās teritoriālais pārsvars un tad spēle izlīdzinājās. Izmantojot vienu no momentiem ,viesi iemeta. Izdarīja to pirmajā trešdaļā, ko nespējām mēs.”

“ Par pirmajiem diviem periodiem pārmetumu nav. Ātra spēle uz abiem vārtiem. Trešai periods atkal mums tāds. Palaidāmies. Pretinieks izlīdzināja rezultātu ļoti ātri, kas liecina par atslābināšanos,” turpina treneris.

Trāpījāt uz vārtsargu izvēli?

“Teikšu godīgi. Šāds lēmums bija nejaušs. Elvis aizkavējās un ieradās īsi pirms spēles. Reinis jau iesildījies un bija gatavs spēlēt. Šoreiz nejauši, bet šķiet, ka tā tam bija jābūt. Piebildīšu, ka priecē tas, ka mums ir divi ļoti līdzvērtīgi, spēcīgi vārtsargi, kuri viens otru spēj aizstāt un rūpēties par vārtu drošību.”

Rītdien spēle viņu laukumā. Kādas prognozes?

“Katrs spēlēs par uzvaru. Domāju izmaiņas nedz taktikā nedz virknējumos nebūs. Uzvarēs tā komanda, kura būs noskaņojusies psiholoģiski labāk un kurai būs lielāks fiziskais spēks, kā arī šajā duelī ir liela nozīme momentu realizācijai, jo abām komandām tās ir vienlīdz daudz.’’

“Gribētos lielāku uzbrukuma daudzveidību. Šodien pārāk vienveidīgi virzījāmies uz vārtiem. Otrajai maiņai pietrūkst Rolands, kurš  visticamāk atgriezīsies jaunnedēļ.’’stāsta Ingus.

 

 

Ainārs Juškēvičs “Ulbroka/FS Mastters” galvenais treneris par spēli.

“Sāpīgi. Ļoti sāpīgi. Ļoti neapmierināts ar spēles beigām. Te mēs redzējām, kura komanda spēlēja ar sakostiem zobiem ,un tie arī parādīja ,vai tu esi vecis vai nē, kam ir raksturs un kam nav.’’

‘Spēles beigas ir jānospēlē tāpat kā sākums. Vari vai nevari ,tas nav svarīgi. Ir vienārši jādara un jāspēlē ar pilnu atdevi. Pati spēle bija tāda, kurā bijām pelnījuši punktu. Momentu bija pietiekoši daudz, lai arī mēs iegūtu kaut punktu. Veicās stiprākajiem un tie šodien bija ‘’Bauska”, kritiski stāsta treneris.

“Par rītdienu grūti spriest. Pašlaik emocijas. Paskatīsimies, paanalizēsim, domāsim ko darīt. Varbūt ko pamainīsim ,varbūt nē, tad redzēs,” tā treneris.

 

Labākais spēlētājs FK “ Bauska”  rindās šovakar- Reinis Kirliko.

Rezultativitātes punktus ieguva-

Pēteris Zeltiņs 2+3

Toms Niedre 2+1

Uģis Ritvars Jirgensons 1+1

Reinis Paegle 1+0

Ģirts Laugalis, Toms Rozentāls 0+1

 

Jau rīt, svētdien, abas komandas tiksies vēlreiz. “Ulbroka/FS Mastters” uzņems “Bauska” komandu. Spēls sākums plkst. 16:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

 

 

 

Spraigā spēlē uzvaru izcīna Bauska

flors

oko | 2013-12-07

RĪT jusim variantu navvvvv,kā visur........

flors

janka | 2013-12-07

Nu patīkami ka atgiezies Zeltiņš,tas dod komaidai spēku ,patika arī Laugaļa neatlaidīgais cīņas spars,nu Reinis ,nu Reinis ,,,,,,,super. Rīt būs grūtāk ;spēle Ulbrokā,bet rezultāts tikai viens BAUSKA uzvara

Jauna diskusija