Startē vīriešu un veterānu volejbola sezona

2016-10-08 17:54

Vienība «JK» pirmajā posmā ierindojās 3.vietā.


Sestdien, 8.oktobrī Bauskas novada Ceraukstes pagasta Griķu pamatskolas sporta zālē sākās SC «Mēmele» kausa izcīņa volejbolā veterāniem un vīriešiem.

Pirmajā posmā startēja piecas komandas. Par uzvarētājiem kļuva Vecumnieku novada komanda «Vecumnieki», otrie – «Mežotne», trešie – «JK» no Bauskas, ceturtie – «Īslīce» un piektā komandu rezervistu apvienotā vienība.

Komandas izspēlēja viena apļa turnīru katrai ar katru tiekoties vienu reizi. Vecumnieku novada komanda nezaudēja ne spēli. «Mežotne» un «JK» cīnījās par sudrabu, ko izdevās izcīnīt mežotniešiem. Viņi savstarpējā duelī pārspēja «JK.»

Sezonas turpinājumā komandu pulkam varētu vēl pievienoties vienība «Vecsaule.» Pērn sacensības piedalījās divas Īslīces pagasta komandas, citreiz pievienojās «Ugunsdzēsēji» un kāda no visu komandu rezervistiem savākta komanda.
 
Pirmā posma sacensībās spēlētāji atzina, ka vēl nav aizvadījuši nevienu treniņu zālē. Oktobrī Bauskā veterāni un volejbola entuziasti aicināti trenēties divas reizes nedēļā.

SC «Mēmele» kausa izcīņā vīriešiem un veterāniem volejbolā paredzēti septiņi posmi. Lielākā daļa spēles notiks Griķu pamatskolā, bet plānoti sabraukumi arī Vecumniekos. Nākamais posms 5.novembrī Griķus pamatskolas sporta zālē.
 

 

Startē vīriešu un veterānu volejbola sezona

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija