Startē SC Mēmele volejbola sacensības vīriešiem un senioriem

2015-11-03 18:41
Komanda - JK. 
 
Pēdējā oktobra dienā Griķu pamatskolas sporta zālē sākās SC «Mēmele» organizētās sporta sacensības volejbolā vīriešiem un veterāniem.
 
Veiksmīgi noslēgusies pludmales volejbola sezona un volejbolisti pārvācas uz iekštelpām, lai dotu startu jaunajai volejbola sezonai.
 
Sacensību organizators, volejbola entuziasts Guntis Mašinskis pastāstīja, ka paredzēti seši sacensību posmi veterānu grupā, četri – jauniešu – vīriešu ieskaitē.
 
«Jauniešu – vīriešu kategorijā iedalām kungus līdz 35 gadiem, pēc 35 – veterānu grupā. Prieks par veterānu komandu skaitu palielināšanos un jācer, ka turpmākajās sacensībās mums pievienosies vēl citas mūsu novada pagastu komandas vai volejbolisti no blakus novadiem. Diemžēl, bet jauniešu – vīriešu grupā dalībnieku kļuvis mazāk, bet sezonai ritot, jācer, ka vēl kāda vienība pievienosies,» tā G. Mašinskis.
 
Pirmās iesildīšanās sacensības notika jau oktobra vidū, kad notika cīņa par «Miķeļa kausu 2015». Jau nopietnāki spēlētāji un lielāks komandu skaits pulcējās Bauskas novada Ceraukstes pagasta Griķu pamatskolas sporta zālē, kur 31.oktobrī trīs jauniešu – vīriešu un piecas veterānu komandas sacentās par «Mežotnes kausu 2015».
 
Vīriešu grupā par uzvarētājiem kļuva «Mežotne I», otrie – «Vecsaule», trešie – «Mežotne II». Uzvarētāju komanda abās spēlēs savus pretiniekus uzveica ar 3:0.
 
Veterānu grupā nevienu nepārspēti palika komandas «JK», jeb Jāņa Kalēja vienība, kura visās spēlēs pretiniekus pārspēja ar 2:0. Sudrabs komandas «Mežotne» volejbolistiem. Viņiem vienīgais zaudējums pret čempioniem, bet atlikušajās trijās spēlēs panākumi ar 2:0. Trešo vietu izcīnīja komanda «Īslīce». Īslīcieši ar 0:2 piekāpās divām augstāk esošajām komandām, bet izcīnītas divas uzvaras pret «Vecumnieki» un «Vecsaule» komandas volejbolistiem ļāva ieņemt trešo vietu.
 
Viesi no Vecumnieku novada izcīnīja uzvaru pret vecsauliešiem, bet paši vecsaulieši panākumus neguva un šorezi pēdējā – piektā vieta.
 
Uzvarētāju komandas «JK» spēlētājs un vienības dibinātājs Jānis Kalējs pēc mačiem pastāstīja, ka viņaprāt turpmāk būs vēl interesantākas sacensības. «Mūsu komandā spēlē divi iecavnieki un viens jelgavnieks. Esam nokomplektējuši komandu, lai palielinātu vienību skaitu sacensībās. Pašiem ir interesantāk, jo ir izveidojusies lielāka konkurence. Vienam pret otru aizraujošāk sacenties ir tad, ja piedalās vairāk komandu. Tā pat uzskatu, ka sacensības kļūs tikai interesantākas, jo ne visas komandas bija optimālajā sastāvā,» tā J.Kalējs.
 
Nākamās volejbola sacensības plānotas 14. novembrī, kad Codes pamatskolas sporta zālē notiks cīņa par «Lāčplēša kausu 2015». 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

Startē SC Mēmele volejbola sacensības vīriešiem un senioriem

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija