Svitenes hokeja turnīrā pulcējās 15 komandas, uzvaras lauri baušķeniekiem

2014-02-02 17:05

Par spīti brāzmainajam austrumu vējam un sasalstošajam lietum, šī gada Svitenes hokeja turnīrā piedalījās 75 dalībnieki – 15 komandas.

 

Sestdien, 1.februārī jau no plkst. 10.00 vīru spēles varēja vērot uz Z/S „Kaži” dīķa, Svitenē. Turnīra laikā tika izspēlētas 25 spēles, un pirmās vietas ieguvējiem, komandai „Bauskas Red wings”, dziesma „We are the champions” skanēja tikai  plkst. 18.30. Līdz tam brīdim notika sīvas cīņas par uzvaru visas dienas garumā. Pusfināla un fināla spēlēs lielākoties visu izšķīra pēcspēles metieni. Šogad, pateicoties Borisa un Ināras Teterevu fondam,  turnīra uzvarētāji pirmo reizi saņēma ceļojošo kausu, uz kura tiks iegravēts komandas nosaukums; pusfināla un fināla spēles tika izgaismotas ar par fonda līdzekļiem iepirktajiem prožektoriem. Dalībnieki pie organizatoriem varēja izīrēt hokeja spēlētāju un vārtsargu inventāru, un spēlētāji labprāt un daudzkārt šo iespēju izmantoja. Liels prieks ietērpties hokeja vārtsargu ekipējumā bija tiem spēlētājiem, kas to darīja pirmo reizi. Aukstajā dienā visi spēlētāji un līdzjutēji varēja cienāties ar uz ugunskura vārītu zupu un tēju.

Hokeja spēlētāji no Sesavas bija īpaši priecīgi par savas pašvaldības atbalstu - pašvaldība speciāli  atvēlējusi autobusu, kas atved un aizved spēlētājus uz Svitenes hokeja čempionātu.

Svitenes hokeja čempionātu organizēja biedrība „Mums pieder pasaule”, organizatoriem palīdzēja biedrības „Incio” jaunieši, Valts Smilga, Pēteris Grabovskis, Inita Alksne; pasākumu atbalstīja Rundāles novada dome, Z/S „Kaži” un Borisa un Ināras Teterevu fonds.

Liels paldies dalībniekiem un brīvprātīgajiem par piedalīšanos, palīdzēšanu un lieliskas hokeja atmosfēras radīšanu! 

Pirmo četru komandu sastāvi:

1.vieta komandai "Bauskas Redwings" - Mareks Matuzonis, Gatis Feldmanis, Ivars Skustais, Oļegs Arsentjevs un Didzis Domakejevs.

2.vieta komandai " Vecsaules plēsīgie zemnieki" - Kaspars Mallons, Jānis Ozoliņš , Kristaps Kļaviņš, Emīls Liepiņš un Mārtiņš Neibauers.

3.vieta komandai "Vecsaule" - Kārlis Liepiņš, Viktors Stankēvičš, Gints Liepiņš, Einārs Daģis un Harijs Kapulinskis.

4.vieta komandai "Piecinieks" - Raivis Miļūns, Emīls Dzenis , Didzis Miļūns Toms Rozentāls un Jānis Veiss.

 

Tiksimies pēc gada!

 

Avots: MPP- Mums Pieder Pasaule

Svitenes hokeja turnīrā pulcējās 15 komandas, uzvaras lauri baušķeniekiem

Vecsaule

Swagers | 2014-05-17

Vecsaule mvp niggaz.

Jauna diskusija