T.Niedrem pokers, A.Barkovskim hat-trick, Bauska uzvar Pārgauju

2015-02-28 20:59

Florbola klubs (FK) «Bauska» spēlējot mājās «Elvi» florbola līgas vīriešiem pārspēlēs pārliecinoši, 28. februāra vakarā uzvarēja SK «Pārgauja» komandu ar rezultātu 11:6.

Bauskas komanda uz spēli ieradās vien 12 spēlētāju sastāvā, no kuriem divi vārtu sargi, taču tas neliedza nodemonstrēt pārliecinošu sniegumu laukumā un sakaut viesu no Pārgaujas.

Jau pirmajā periodā mājinieki nokļuva vadībā ar 4:0. Pirmo divu vārtu autoram Tomam Niedrem abas reizes rezultatīvi asistēja Rolands Kovaļevskis. Vēl baušķenieku labā vārti Pēterim Zeltiņam un Ģirtam Laugalim.

Spēles vidū notika ierastā Bauskas komandas vārtsarga maiņa un Reini Kirilko nomainīja Elvis Holsts. Otrajā periodā mājinieku spēlētāji gūst trīs vārtus, bet viesi divus un rezultāts pēc nospēlētām 40 minūtēm 7:2 «Bauska» komandas labā.

Noslēdzošajā trešdaļā pokeru, jeb četrus vārtus sev nokārtoja Toms Niedre, bet Aivim Barkovskim hat-trick, jeb trīs vārti mačā. Vienubrīd viesiem izdevās pietuvoties līdz trīs vārtu deficīta 9:6, bet Bauskas komanda spēles noslēguma gūst divu vārtus un izcīna pārliecinošu uzvaru spēlē ar 11:6.

Kā jau ziņots, FK «Bauska» komanda jau nodrošinājusi palikšanu «Elvi» florbola līgā un pārspēlēm nozīmes punktu, vai tabulas izkārtojuma ziņā nav.

Aizvadītajās divās pārspēles gūtas divas uzvaras. Pirmajā spēle ar 9:5 uzveikta «Jelgavas novads» komanda.

Labākais spēlētājs FK «Bauska» vienībā Toms Niedre.

Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandā guva — Toms Niedre 4 vārti +1 rezultatīva piespēle, Aivis Barkovskis 3+0, Pēteris Zeltiņš 2+1, Ģirtam Laugalim un Rolandam Kovaļevskim 1+2, Gints Velmunskis 0+2, Ņikita Maksurovs 0+1.

Nākamā spēle Bauskas komandai viesos, 6. martā pret «Ķekavas Bulldogs.»

T.Niedrem pokers, A.Barkovskim hat-tric, Bauska uzvar Pārgauju

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija