T.Vilkam komandas uzvarā pirmais «triple double» karjerā

2016-11-17 16:54

Otrdien, 15.novembrī spēlējot savās mājās pārliecinošu uzvaru Latvijas basketbola 3.līgas turnīrā guva «SC Mēmele/Bauskas BJSS» komanda, kura ar 102:77 apspēlēja «Saulkrasti» vienību.
Toms Vilks
 
Bauskas komandas uzvarā punktus guva visi spēlei pieteikti basketbolisti. Lielisks mačs padevās baušķenieku komandas saspēles vadītājam Tomam Vilkam, kurš izcēlās ar karjerā pirmo «triple double», jeb trijās statistikas kategorijās sasniegti divciparu rādītāji. Toms guva 19 punktus, izcīnīja 10 atlēcošas bumbas un atdeva 17 rezultatīvas piespēles. Pēdējā statistikas rādītājā baušķenieks laboja šīs LBL3 sezonas rekordu par sešās piespēlēm.

Bauskas komanda pamatu uzvarai ielika jau spēles sākumā, kad mača pirmās desmit minūtes izdevās uzvarēt ar 29:18. 
Līdzvērtīgākais spēles nogrieznis bija otrā ceturtdaļa, kurā mājiniekiem bija viena punkta deficīts – 28:29. Spēles pēdējās divās ceturtdaļās baušķenieki neatslāba un daudz prasmīgāk uzbruka grozam, bet paši neļāva pretiniekiem gūt punktus. 
Pēc mača rezultāts 102:77 «SC Mēmele/Bauskas BJSS» komandai par labu.

SC «Mēmele/Bauskas BJSS» spēlētājs Toms Vilks pēc spēles.

- Par savu pirmo «triple double» esmu priecīgs, bet svarīgākais ir komandas uzvara, ne paša statistikas rādītāji. Patīkami, ka jaunieši laukumā rāda atzīstamu sniegumu. Domāju, ir pienācis brīdis, kad treniņos smagais darbs un puišu pacietība atmaksājās.

SC «Mēmele/Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru pēc spēles.

- Jaunieši spēlēja droši, nebaidījās uzbrukt grozam un guva punktus. Jau Saulkrastos izpētīju pretinieku un zināju, ka mājās ļaušu spēlēt jauniešiem. Puiši visu izdarīja kā nākas, esmu ļoti apmierināts ar jauniešu sniegumu. Zēni guva punktus un tas ir galvenais. Prieks par Tomu, kurš aizvadīja ļoti labu spēli un apgādāja jaunos basketbolistus ar lieliskām piespēlēm.
 
Bauskas komanda ar sešiem panākumiem astoņās spēlēs ieņem 3.vietu B grupā.
 
Nākamā cīņa baušķeniekiem 18.novembrī  Krāslavā.
 
«SC «Mēmele»/Bauskas BJSS» komandā statistikas rādītājos izcēlās: Ivars Zemītis – 22 punkti (p.)., 5 atlēcošās bumbas (a.b.), Toms Vilks – 19p., 10 a.b., 17 rezultatīvas piespēles (r.p.), Elmārs Arcimovičs – 19p., Mikus Karlovs – 14 p., 8 a.b., Niks Konstantīns Dibets – 11 p., Miks Cepure, Arnis Simsons – 5p., Reinis Solzemnieks – 4p., Jānis Lietavietis – 2p., Mārcis Upenieks – 1p..
 

T.Vilkam komandas uzvarā pirmais «triple double» karjerā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija