Trīs punkti tabulā

2013-08-04 20:38

Šodien, Zemgales Olimpiskā centrā Jelgavā, trešo uzvaru izcīnīja S/C"Mēmele" futbola komanda. Ar rezultātu 5 - 0 tika izcīnīta uzvara pār komandu FC Burzuy.

Ar spēles pirmajām minūtēm notikumus laukumā diktē Bauskas komanda. Pretiniekiem visi spēki jāvelta aizsardzībai un savu vārtu drošībai. Pretinieku vārti tiek apdraudēti gan no tālākas distances, gan pašas vārtu priekšas pēc centrējumiem no flangiem, bet bumba spītīgi neatrod ceļu vārtos. Kārtējo tālšāvienu pa vārtiem vārtsargs atvaira, bet pie atlecošās bumbas pirmais Kristaps Maskalis 1 - 0, un rezultāts ar milzu pūlēm tiek atklāts.   Puslaikam noslēdzoties, burtiski pēdējā uzbrukumā netverams sitiens vārtu stūrī padodas Robertam Kovaļevskim 2-0.

Otrajā puslaikā notikumi laukumā nemainās, baušķinieki veido vienu uzbrukumu pēc otra, pretinieks cenšas vairāk izspēlēt ar tālām piespēlēm uz mūsu komandas soda laukumu, bet ar tām lielāko tiesu tiek galā centra aizsargs Sindijs Smalkais. Vārtsargam Ārim Paužolim darba maz un bīstamākās situācijas veidojas pēc pretinieku izpildītajiem stūra sitieniem. Lieliska saspēle pie pretinieku soda laukuma un pēc sitiena vārtu tālajā stūrī Artūrs Zomerovskis palielina pārsvaru 3 - 0. Jau pēc īsa laika brīža  pretinieku laukuma pusē ar diviem pretiniekiem tiek galā Raivis Miļūns un izpilda piespēli uz vārtu priekšu. Kaspars Priedols palielina rezultātu uz 4 - 0. Spēles beigu rezultātu pēc Sintija Smalkā piespēles uz vārtu priekšu uzstāda Kristaps Maskalis. 5-0.

Pirmajās piecās spēlēs izcīnīta trešā uzvara. Nākamā spēle svētdien 10.augustā 10:50 Zemgales Olimpiskā centrā pret komandu R&P.

Bauskas komandas sastāvs uz spēli :   Āris Paužolis, Artūrs Zomerovskis, Raivis Miļūns, Normunds Grunckis, Kristaps Maskalis, Sindijs Smalkais, Roberts Kovaļevskis, Kaspars Priedols.