U12,U14 un U16 aizvada spēles pret "Irlava" florbolistiem

2013-12-07 12:51

Piektdien, 6.decembrī SN”Mēmele” nūjas krustoja „Bauskas BJSS” un FK „Irlava/Avant” komandas trīs dažādās vecuma grupās U12, U14 un U16. Baušķenieki spēja uzvarēt vienreiz, „Irlava” divreiz.

Pirmie savā starpā tikās jaunākie abu šo komandu spēlētāji. U12 florbolistiem pietrūka veiksme uzbrukumos un arī aizsardzībā. Mazie censoņi cīnījās līdz galam, bet tomēr izlieto ūdeni sasmelt neizdevās un nācās piedzīvot zaudējumu ar 4-23. Baušķeniekiem vārtu rēķinu pirmais atvēra Matīss Dulbe. Vēl precīzi meta Valts Smilga, Arkādijs Kuzmičs, kā arī Roberts Romanovs.

Uzvaru izcīnīja U14 vecuma baušķenieki, sīvā cīņā uzvarot „Irlava” ar rezultātu 6-5. Pirmā trešdaļa noslēdzās 3-3, otrā 4-4 un tikai spēles beigās baušķeniekiem izdodas nolauzt irlaviešus pilnībā.

„Bauska BJSS” U14 rindās punktus guva-

Rolands Bēmanis 2+2

Kristaps Laugalis 1+2

Ralfs Rūdolsf Meimars 0+2

Arkādijs Kuzmičs, Artūrs Barkovs, Ralfs Pinķis 1+0

U16 baušķenieki piedzīvoja zaudējumu ar 3-9. Pirmajā trešdaļā „Bauska” zaudē vārtus jau 34.sekundē. Tad divi vārti ar 30sekunžu intervālu un vēl punktu pieliek ceturtie vārti trešdaļā. Rūdolfam Vilcānam izdodas samazināt starpību, gūstot pirmos baušķenieku vārtus periodā. (1-4)

Ņikita Maksurovs otro trešdaļu iesāk ar vārtiem un rezultāts kļūst 2-4, kas deva visas iespējas atspēlēties. Tomēr „Irlava” iemet trešdaļā divas bumbas baušķenieku vārtos un palielina pārsvaru ar rezultātu 2-6.

Pēdējā trešdaļā nekas būtisks nemainās un baušķenieki visā spēlē piedzīvo zaudējumu ar 3-9. Trešdaļā vienīgos „Bauskas” vārtus gūst Romualds Paulovičs.

Novēlam turpināt cīnīties un veiksmi nākamajās cīņās „Bauskas BJSS” florbolistiem!

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe. 

U12,U14 un U16 aizvada spēles pret "Irlava" florbolistiem

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija