U16 iekļūst pusfinālā. U12 izstājas

2013-05-03 22:37

 

3. maijā florbola laukumā Bauskā un Ķekavā izgāja divas Bauskas komandas. U16 mājās tikās ar „CPSS-Lekrings” komandu cīnoties par iekļūšanu pusfinālā, savukārt uz Ķekavu devās „Bauskas BJSS” U12 vienība, kura spēlēja otro spēli 1/4finālā pret „Ķekavas Bulldogi”.

„Bauskas BJSS” U12 florbolisti viesojās Ķekavā, tiekoties ar „Ķekavas Bulldogi” komandu. Pirmajā tikšanās reizē baušķenieki zaudēja savās mājas ar 15-5. Šovakar tika piedzīvots zaudējums ar 5-9, tādējādi visā sērijā kapitulējot ar 0-2, līdz ar to baušķeniekiem šī sezona U12 vecuma grupā ir beigusies.

Punktus šajā spēlē U12 komandas rindās guva-

Rihards Kuzmins, Kristaps Laugalis 2+0

Tomass Valts Jirgensosns 0+2

Jānis Reinis Lībietis 1+0

Kristers Panteļejevs, Ralfs Pinķis 0+1

 

U16 komandu pirmajā tikšanās reizē Cēsīs uzvarētāju noskaidrot neizdevās. Spēle noslēdzās ar rezultātu 5-5. SN „Mēmele” šovakar baušķenieki izrēķinājās ar cēsniekiem, uzvarot tos ar 9-5, tādējādi iekļūstot pusfinālā.

Pirmo trešdaļu „Bauska” noslēdza iedzinēju lomā, zaudējot 2-3. Otrajā trešdaļā mājinieki sāka diktēt noteikumus laukumā, lieliski realizējot iespējas pēc otrā periodā rezultāts 5-4 par labu „Bauskai”. Pirmo trīs vārtu autors Ņikita Maksurovs savu hatt-trick nodrošināja jau pirmajās spēles 16 minūtēs. Trešajā trešdaļa „Bauska” ar lielisku precizitāti izmanto savas iespējas un visā spēlē izcīna pārliecinošu uzvaru un iekļūst Latvijas Jaunatnes čempionāta U16 vecuma grupā pusfinālā.

Rubene būs tā komanda, kura cīnīsies ar baušķeniekiem par vietu finālā.

Agris Grandovskis, „Bauskas BJSS”U16 treneris atzina, ka galvenais šajā spēlē bija disciplīna. „Gatavojāmies kā vienmēr. Uz laukuma devāmies ar domu tikai un vienīgi par pusfinālu. Pārliecība, ne pašpārliecinātība valdīja katrā spēlētājā.”

Pirmā maiņa.

„Pirmā maiņa izdarīja to, kas viņiem ir jādara. Rolandam ir jāmet iekšā katra izdevība, tāpat arī Ņikitam. Šodien viņi apliecināja komandas līderu dotības.”

Pusfinālā pret „Rubeni”.

„Neko jaunu neizdomāsim. Spēlēsim kā līdz šim. Galvenais kā jau minēju ir disciplīna un attieksmes. Uzbrukums ir labs, aizsardzībā varbūt pārāk ilgi domājam un lēni iesākam uzbrukumu.”

U16 komandā pie rezultativitātes punktiem tika-

Rolands Kovaļevskis 3+1

Ņikita Maksurovs 3+1

Valdis Vāvers 2+0

Aivis Barkovskis 1+1

Reinis Kirilko, Uģis Ritvars Jirgensons, Romualds Paulovičs 0+1

 

Par pirmā pusfināla spēles norises vietu un laiku informēsim vēlāk.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe