U18 florbolisti iekļūst pusfinālā

2014-04-16 15:42

Vakardien, 15.aprīlī, otro play-off, jeb 1/4fināla spēli aizvadīja „Bauskas BJSS” U18 florbolisti, kuri viesojās pie vienības „Rubene.” Pašā spēles galotnē rubenieši izrāva uzvaru ar 4:5, tomēr par spīti šim panākumam, pusfinālā iesoļoja komanda „Bauska”, kura divu spēļu summā pieveica „Rubeni” ar 9:8.

Jau spēles 35. sekundē mājinieki izvirzās vadībā, panākot 1:0. Kā izrādījās, šie bija arī pirmā perioda vienīgie vārti.

Valdis Vāvers, „Bauskas BJSS” uzbrucējs, otrā perioda ievadā panāk izlīdzinājumu 1:1. Rubenieši atbild ar vārtu guvumu un jau atkārtoti izvirzās vadībā, šoreiz ar rezultātu 2:1.

Spēles trešajā periodā divus vārtus pēc kārtas gūst „Rubene” vienība. „Bauska" neapjūk un dod prettriecienu ,arī gūstot divus vārtus. Baušķenieku rindās precīzi metieni padodas Dināram Vaitaitim un Ņikitam Maksurovam. Draudzīgo neizšķirto pabojā mājinieki, kuri spēles izskaņā gūst piektos, uzvaru nesošos vārtus. Rezultāts 5:4 par labu „Rubene” komandai, tomēr, pateicoties Bauskā gūtajai uzvarai ar 5:3, pusfinālā iekļūst baušķenieki, kuri divu spēļu summā bija pārāki pār „Rubene” vienību ar 9:8.

„Bauskas BJSS” U18 treneris Ingus Panteļejevs par spēli un gaidāmo pusfinālu.

„Gāja smagi. Zema mums tā spēles kvalitāte šoreiz bija. Nevarējām iemest, neizmantojām izdevības.”

„Pirmos divus periodus neizdevās iemest. Arī pirmos vārtus, kurus guvām, tur diezgan kuriozs vārtu guvums.Praktiski, pats vārtsargs ieraidīja bumbiņu vārtos. Loģiski, no tā izrietot, spēles beigu periods bija vairāk sasprings. Problēmas sākās pēc Reiņa 2 minūtēm. Tad pretinieks panāca 2 vārtu pārsvaru un tā šī galotne izvērtās ļoti stresaina un sīva. Tikām galā. Izlīdzinājām, atjaunojām summā divu vārtu pārsvaru. Labi, beigās viņi iemeta, bet nostrādājām aizsardzībā un uzvarējām divu spēļu summā ar +1. Pietiekoši, lai tiktu pusfinālā,” tā treneris.

Pusfinālā pret „FS Mastters/Ulbroka” komandu, ar kuru jau trīs reizes regulārajā bijāt tikušies.

„Domāju, ka tagad būs savādāk. Iepriekš, trijās tikšanās reizēs izcīnījām divas uzvaras, tomēr, pēdējā reizē, pie tam Bauskā ,ļoti smagi zaudējām. Šīs ir play-off spēles. Spēlētājiem lielāka atbildība, liela loma būs taktikai un vārtsarga sniegumam. Būs savādāk un, protams, būs sīva cīņa.”

 

„Bauskas BJSS” U 18 komandā punktus guva-

Ņikita Maksurovs 2+0

Rolands Kovaļevskis 0+2

Dinārs Vaitaitis 1+1

Valdis Vāvers 1+0

 

Pusfinālā „Bauska” sacentīsies ar A grupas regulārā čempionāta pirmās vietas īpašnieci „FS Mastters/Ulbroka” vienību. Baušķenieki regulārā čempionāta ietvaros tikās trīs reizes, no kurām divās izcīnītas uzvaras- vispirms viesos ar 3:5, tad mājās pēcspēles metienos ar 4:3 un pēdējā tikšanās reizē Bauskā piedzīvots zaudējums ar 3:10. Spēles precīzs datums un laiks tiks precizēts vēlāk.

 

Rakstu sagatavoja- A. Dulbe

U18 florbolisti iekļūst pusfinālā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija