U18 florbolistiem zaudējums pagarinājumā, Panteļejevs pirms virslīgas spēles kaujinieciski noskaņots

2014-02-06 17:25

Trešdien, 5.februārī ,„Bauskas BJSS” U18 florbola komanda viesojās Kuldīgā, kur baušķeniekus uzņēma komanda „KNSS”.Uz papīra neapšaubāmi  šā dueļa līderis „Bauska”, kuri ir čempionāta līderi, un „KNSS”, kuriem līdz šim bija 9 zaudējumi un pēdējā vieta. Laukumā vietu sadalījumam nav nozīmes un sports paliek sports. „Bauska” piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos ar 3-4.

Pirmajā periodā neviens no baušķenieku izdarītajiem 15 metieniem nebija precīzs. Arī pretinieka raidītie 9 metieni nesasniedza vārtu tīklu. Pēc pirmā perioda 0-0.

Otrajā periodā „Bauska” gūst divus vārtus , izvirzoties vadībā 0-2. Vispirms Rolands Kovaļevskis realizē soda metienu ,un tad Dinārs Vaitaitis dubulto pārsvaru. „KNSS” atbild ļoti ātri un gūst divus vārtus vairākumā, izlīdzinot spēles rezultātu. Pēc otrā perioda 2-2.

Trešajā periodā mājinieki izvirzās vadībā ar 3-2. Baušķenieki izlīdzina rezultātu, kad precīzs ir Romualds Paulovičs.

Pēcspēles metienos pretinieku vārtsargu baušķeniekiem izdodas pārspēt vienreiz, ar ko pretinieki atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem. „Bauskas” komandā precīzs Rolands Kovaļevskis, savukārt Valdis Vāvers, Dinārs Vaitaitis un Ņikita Maksurovs savas iespējas nerealizē.

 

Rolands Kovaļevskis, „Bauskas BJSS” spēlētājs ,par lielāko zaudējuma iemeslu min nerealizētās iespējas.

„Mums bija tik daudz iespēju. Ļoti daudz. Nespējām tās izmantot. Vajadzēja jau pirmajā periodā iemest, taču neizdevās. Nopelnījām muļķīgus noraidījumus, kurus pretinieks izmantoja. Laikam sajuta, ka nevaram iemest un ,ka viņi var aizķerties šajā spēlē, kā arī viņus vārtsargs pavilka”.

 

Ingus Panteļejevs par U18 un gaidāmo virslīgas spēli.

„Ja nemaldos, pagājušo gadu arī viesos viņiem zaudējām. Komanda jau nav vāja. Vārtsargs viņiem ir ļoti labs. Momentu mums bija tik daudz, ka saskaitīt nevar. Nespējām izmantot. Pa lielam jau neko sliktu nevar teikt. Zaudējām, bet aizsardzība bija laba, vārtsargs arī labs. Ielaist trīs vārtus, tas nav daudz. Nepaveicās ar realizāciju.”

Traumas.

„Valdis saskrējās ar pretinieku. Celis pret celi, spēcīgs sasitums. Vai spēlēs sestdien virslīgā,to vēl nemāku teikt. Redzēs, kā atkopsies. Aivim ir atslēgas kaula plīsums. Viņš uz ilgu laiku ir prom. Vēl Jirgensonam ir kājas trauma.”

Kā ar treniņiem? Noskaņojums pēc pauzes?

„Tagad neko daudz nevēlos teikt. Sestdien pēc spēles redzēsim kā būs. Katrā ziņā man noskaņojums ir kaujiniecisks un domāju, ka komandai arī. Vairāk pakomentēšu pēc sestdienas spēles.”

 

Atgādinām, ka sestdien,8.februārī ,pulksten 18:00 SN „Mēmele” pēc vairāk kā mēneša pārtraukuma spēles Latvijas florbola virslīgā atsāks FK „Bauska” komanda. Pretiniekos FK ”Rīga” florbolisti.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

U18 florbolistiem zaudējums pagarinājumā, Panteļejevs pirms virslīgas spēles kaujinieciski noskaņots

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija