Uvis Slakteris ar uzvaru Vācijā sāk F2 sezonu

2017-05-22 14:36

Uvis Slakteris uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena pēc sacensībām Vācijā

 

Vācijas pilsētā Brodenbahā 21.maija vēlā vakarā noslēdzās starptautiskās ūdens motosporta F2 sacensības «International German Race», kurās par uzvarētāju un Vācijas čempionu tika kronēts baušķenieks Uvis Slakteris, informē Latvijas ūdens motosporta federācija.

Uvis Slakteris uzrādīja labāko laiku jau kvalifikācijā. Arī sacensību pirmajā un otrajā braucienā Slakteris izcīnīja pirmo vietu, par katru braucienu iegūstot maksimālos 400 punktus. Trešajā, pēdējā braucienā, viņš nemaz nepiedalījās, jo priekšlaicīgi jau bija nodrošinājis sev pārliecinošu uzvaru.
 

Uvis Slakteris pēc sacīkstēm:


 -Esmu gandarīts par izcili veiksmīgi aizvadītām pirmajām jaunās sezonas starptautiskajām sacensībām. Vācijā bija pirmās nopietnās sacīkstes šogad un pēdējās pirms pasaules čempionāta. Te katrs braucējas vēlējās pārbaudīt savas un tehnikas spējas.
 
Iepriekšējās sezonas pēdējās sacensībās Portugālē, Uvis piedzīvoju pamatīgu avāriju, kur tika bojāts laivas korpuss, arī motors ilgu laiku atradās zem ūdens.
 
-Šīs sezonas pirmajās sacīkstēs vajadzēja pārliecināties, ka visi bojājumi ir pamanīti un novērsti. Ja daži mani kolēģi pirms jaunās sezonas varēja atļauties tikai noslaucīt putekļus no laivas, tad «Rīga Powerboat Team» komanda smagi strādāja visu ziemu, lai atrastu un salabotu visu, kas bija cietis. Darbs un zināšanas attaisnojās, nebija nekādu tehnisku problēmu izejot uz starta. Par to visiem liels paldies.

Kā saka pats sportists, šajā sezonā viņš ir apņēmības pilns cīnīties ne tikai par Eiropas čempiona titula nosargāšanu, bet arī par vietu uz pjedestāla pasaules čempionātā.

Uvis Slakteris pirms sacensībām


F2 klasē sacīkstēs vācijā otro vietu izcīnīja vācu pilots Stefan Hagin, bet trešais austrietis Rupp Temper.
 

Foto – LŪMSF albums

 

Uvis Slakteris ar uzvaru Vācijā sāk F2 sezonu

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija