Komandas kopdarbs atnes sauso uzvaru pār Talsiem

2013-11-30 21:20

Pirmās Adventes priekšvakarā, 30.novembrī, SN „Mēmele” laukumā devās FK „Bauska” un „Talsi/Triobet” komandas. Pirmajā tikšanās reizē baušķenieki ar rezultātu 6-5 uzvarēja talsiniekus un arī šodien panākums neizpalika. Baušķeniekiem pārliecinošā uzvara ar rezultātu 6-0.

Spēles sākums aktīvs abām komandām. Tiek izdarīti metieni kā uz vieniem, tā otriem vārtiem. Pirmās trešdaļas vidusdaļā „Bauskas” uzbrukumi daudz zobaināki un bīstamāki, kas arī dod rezultātu. Dinārs Vaitaitis pēc Pētera Mazika piespēles gūst pirmos vārtus spēlē un izvirza baušķeniekus vadībā. Pēc trešdaļas 1-0.

Otrā trešdaļa daudzmaz līdzvērtīga pirmajai. Abas komandas uzbrūk, taču mājinieki to dara daudz mērķtiecīgāk un asāk. Vārtus vairākumā ,pēc labas izspēles ,gūst Gints Velmunskis, panākot 2-0 baušķenieku labā. „Bauskas” trešos vārtus gūst Valdis Vāvers un rezultāts pēc spēlētām 40 minūtēm 3-0.

Trešās trešdaļas pirmajā pusē abiem vārtsargiem darba netrūkst. „Bauskai” neliels pārsvars un joprojām uzbrukumi asāki un agresīvāki nekā pretiniekiem. „Bauska” trijās minūtēs nokārto uzvaru. Vispirms otros vārtus spēlē gūst Gints Velmunskis un mirkli vēlāk sev hat-trick nodrošina Valdis Vāvers, kurš vispirms met precīzi pēc Dināra Vaitaita piespēles un jau mirkli vēlāk realizē soda metienu. Bauskai sausā uzvara ar 6-0. Apsveicam Elvi Holstu ar sauso spēli un lielisku sniegumu vārtos.

 

Ingus Panteļejevs, FK „Bauska” galvenais treneris par spēli.

Ar rezultātu noteikti esat apmierināts, bet vai ar spēles kvalitāti arī?

„Gan jā ,gan nē. Epizodiski beigās sametām savus momentus. Nepatika tas, kā mēs sākām uzbrukumu. Zīmējām, runājām, bet tomēr nav tik labi kā gribētu. Atšķirība tāda, ka zēni no U18  klausās un dara to, ko pasakām un parādām. Citviet tas neizdodas. Par daudz mēs savā pusē saspēlējamies un neievedam uzbrukumu tik ātri, cik vajadzētu.”

Rolandam trauma. Cik ilgi, apmēram ,Rolands veseļosies?

„Cirkšņa trauma Rolandam. Sastiepums. Iespējams ,veseļosies pat līdz divām nedēļām. Tad redzēs, cik smags sastiepums.”

Daļai spēlētāju otrā spēle divās dienās. Domāju par U18 puišiem.

„Jā, bet šodien mums ļāva pretinieks varbūt tik ļoti par to nesatraukties, ja arī kāds būs vairāk noskrējies un tā, bet uzskatu, ka spēka pietika visiem un fiziski nekādu problēmu nebija.”

Rolands un Pēteris nebija, kas lika pamainīt ierastos virknējumus, tiesa?

„Sākumā sākām ar eksperimentālāku virknējuma maiņu. Tad tīri jauniešu vienu maiņu uzlaidām. Uzbrukumā tas diži neko nemainīja, tāpēc otrajā trešdaļā pamainījām atkal, un tad jau bija labāk.”

„Kopumā pietrūka jauda uzbrukumā. Nav divi , teiksim tā, pirmās un otrās maiņas vadošie uzbrucēji. Jūtams, ka trūkst. Realizācija mums arī šodien ne tā labākā. Protams, lielākais prieks par to, ka pretiniekiem uz tablo 0, par ko paldies Elvim, kurš labi, ļoti labi nospēlēja šovakar.”

 

„Talsi/Triobet” galvenais treneris Mārtiņš Maķevics īsumā par spēli.

„Mums ir jauna komanda. Cenšamies atrast savu spēli, parādīt raksturu. Šodien varētu teikt, ka izdevās raksturu parādīt. Neizdevās realizēt momentus. Spēlējām pret stipru pretinieku, kurš arī tabulā ir labā pozīcijā. Vārtsargs mums pavilka, beigās uz emocijām salaida, bet visā visumā esmu ar spēli apmierināts.”

 

FK „Bauska” rindās labākais spēlētājs šovakar- Elvis Holsts, kuram 21 atvairīts metiens un pirmā sausā uzvara sezonā.

Rezultativitātes punktus guva-

Valdis Vāvers 3+0

Gints Velmunskis 2+0

Ģirts Laugalis 0+2

Dinārs Vaitaitis 1+1

Pēteris Maziks 0+1

 

FK „Bauska” šobrīd atrodas 7.pozīcijā, ar 23 iekrātajiem punktiem 13 spēlēs. Tikai par vienu punktu atpaliekot no „Lielvārdes” komandas, kura 6.pozīcijā. Tuvākie baušķenieku sekotāji „Kurši” iekrājuši 20 punktus.

Nākamā spēle baušķeniekiem 7.decembrī plkst. 18:00 SN”Mēmele” pret „Ulbroka/Mastters” komandu.

 

Vairāk bildes no spēles skatīt sadaļā - galerija

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Uzvarā pār Talsiem Bauskas vārti neieņemti

flors

janka | 2013-12-01

lai veicas arī turpmāk ,,,

Jauna diskusija