Vairāk kā 5 gadi bez uzvaras Lielvārdē

2014-11-23 21:05

Latvijas florbola virslīgas čempionātā piekto zaudējumu 23.novembrī piedzīvojusi FK «Bauska»  komanda, kura viesos atzina komandas «Lielvārde» pārākumu ar rezultātu 9:4. Statistika, kura pieejama no 2009.gada liecina, ka lielvārdiešus viņu mājās aizvadītajās 12 spēlēs, baušķeniekiem ne reizi nav izdevies uzvarēt.

Jau no paša spēles sākuma mājinieki apliecina savu pārspēku pār viesiem no Bauskas, izvirzoties vadībā ar 3:0. Tiesa ,ne bez pašu baušķenieku palīdzības, kuri spēles gaitā pieļāva rupjas kļūdas aizsardzībā. Baušķenieki perioda izskaņā vienus vārtus atgūst pēc Rolanda Kovaļevska realizētā soda metiena.

Spēles otrajā trešdaļā lielvārdieši guva divus vārtus, uz ko «Bauska» atbild ar vienu precīzu metienu Rolanda Kovaļevska izpildījumā.

Pēdējā trešdaļā mājinieki palielina pārsvaru ,gūstot vēl trīs vārtus, panākot graujošo 8:2. Realizējot skaitlisko vairākumu ar precīzu raidījumu atzīmējās FK «Bauska» komandas spēlētājs Pēteris Zeltiņš. Pēc gūtajiem vārtiem Pēteris rezultatīvi asistēja Rolandam Kovaļevskim, kurš guva savus trešos vārtus, spēlē panākot 8:4.

 Trīs vārtus guvušais Rolands Kovaļevskis atzīts par FK »Bauska» komandas labāko spēlētāju šajā spēlē. Bez viņa rezultativitātes punktus guva Pēteris Zeltiņš, kura kontā viens vārtu guvums un viena rezultatīva piespēle, bet Ģirtam Laugalim divas rezultatīvas piespēles.

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” rindās - Rolands Kovaļevskis

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” komandas labā guva

Rolands Kovaļevskis 3+0

Pēteris Zeltiņš 1+1

Ģirts Laugalis 0+2

 

FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

Iesākāt nedroši, daudz kļūdu.

„Daudz man nav ko teikt . Zaudējām. Spēle neaizgāja jau no paša sākuma. Ātri ielaidām vārtus, kļūdījāmies. Praktiski, zaudējām visos spēles elementos, it īpaši fiziskajā - ātrumā un divcīņās.”

 

Lielvārdē bez uzvarām jau..daudzus gadus.

„Godīgi sakot, neatceros, kad pēdējo reizi viņus viesos uzvarējām. Nebija tā, ka aizbraucām negatavi vai nenoskaņojušies. Mums vienmēr ir smagi pret Lielvārdi spēlēt.”

 

Nākamais Lekrings.

„Nākamā spēle mājās. Šajā duelī mēs esam tas neērtais pretinieks. Ja neatņēmām punktus pretiniekam, kurš tabulā ir tikpat kā blakus, tad jāatņem punkti līderiem.”

 

Aizvadītajās desmit čempionāta spēlēs uzvaras un zaudējumi dalīti uz pusēm, un izcīnītie 14 punkti pašreiz dod devīto vietu turnīra tabulā.

 

Nākamā spēle FK «Bauska» komandai 29.novembrī SN «Mēmele» pret čempionāta vicelīderiem «Cēsu alus/Lekrings» komandu.

Foto: bauskasdzive.diena.lv

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Vairāk kā 5 gadi bez uzvaras Lielvārdē

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija