Vasaras līgas pirmajā spēlē uzvara

2013-07-04 20:22

Twitter kontā iepriekš ziņojām par to, ka Vasaras līgā florbolā piedalās arī komanda no Bauskas. Iepazīstināsim Jūs ar komandas sastāvu un nedaudz vairāk pastāstīsim par pirmo spēli, kurā tika izcīnīta uzvara.

Komanda „Labi Būs!” no Bauskas spēlē B divīzijā, kura ir sadalīti divās apakšgrupā, katrā pa 8 komandām. Spēles notiks viena apļa ietvaros, kur tālāk uz izslēgšanas spēlēm tiks katras apakšgrupas 4 labākās komandas.

Komandu pārstāv-

Agris Grandovskis, Andis Levītis, Gatis Feldmanis, Ģirts Laugalis, Armīns Timinskis, Raitis Cimermanis, Edgars Cimermanis, Elvis Holsts, Lauris Biezais, Māris Laicons, Edgars Lujāns, Kalvis Bernauts, Māris Lasmanis.

Komandas sastāvs ir pulcējis izbijušos un esošos virslīgas spēlētājus, kā arī florbola entuziastus.

 Lai veicas!

..un veicās arī. Pirmajā spēle ar rezultātu 18-11 tika sabradāti „Nūjas Lv-2” komanda.

Komandā neapturams bija pieredzējušais florbola spēlētājs, pašreizējais "Bauskas Jaunatnes Sporta Skolas" florbola treneris Agris Grandovskis, kurš guva 6 vārtus un atdeva 3 rezultatīvas piespēles. Andis Levīts no „FK Bauska” izcēlās ar 5 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Gatim Feldamnim un Armīnam Timinskim  katram pa hat-trick.

Edgars Cimermanis pēc spēles pastāstīja, ka komandā jūtama fiziskās sagatavotības nepilnības, kas viss ticamāk skaidrojamas ar aizgājušajiem svētkiem, taču tas viss tiks labots un komandas sniegums tikai uzlabosies.

Pašlaik, [04.07.2013] risinās komandas otrā spēle, pret ilggadējiem šā turnīra dalībniekiem „Jager team”, kuri pirmajā spēlē medeva nekādas cerības saviem pretiniekiem. Solās būs asa un spraiga cīņa.

 Par spēles rezultātu informēsim neilgi pēc spēles twitter kontā @sportsbauskaa.lv , taču par pašu spēli apraksts tiks publicēts tuvākajā laikā. 

 

Rakstu sagatavoja- A. Dulbe