Veterāni sāk pārliecinoši

2014-10-15 15:10

Sestdien, 11 oktobrī SC»Mēmele» florbola vienība aizvadot pirmās spēles, sāka ciņu par Veterānu līgas čempiona kausu. Bauskas komandas pārstāvjiem trīs uzvaras tik pat spēlēs.

 

Turnīra pirmajā spēlē baušķenieki nūjas krustoja ar komandu «Lielvārde». Sīva cīņa izpalika un SC«Memele» sagrāva pretiniekus ar rezultātu 3:13. Rezultatīvākais Bauskas vienības rindās Agris Grandovskis ar 4 vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Otrajā mačā Bauskas pārstāvjiem pretī stājās «Cielaviņu Armija», kuras sastāvā spēlē vien daiļā dzimuma pārstāves. Pret cielaviņām jebkurai citai komandai spēlējot, laukumā atrodas četri nevis pieci spēlētāji. Pirmajā periodā baušķenieki būdami īsti džentlmeņi pret dāmām attiecās saudzīgi un tablo vēstīja par pieklājīgo 4:3 SC»Mēmele» komandas labā. Būdami tik pat pieklājīgi pret pretiniecēm, tomēr mazliet precīzāki, Bauskas spēlētāji uzvar spēlē ar 10:3. Četrus vārtus spēlē guva Normunds Grunckis un tik pat rezultatīvas piespēles veica Ingus Panteļējevs.

«Patiesībā ir grūti spēlēt pret dāmām. Visu laiku ir jāapzinās ka spēlējot ir jāizturas pieklājīgi un lielos asumos un cīņā iesaistīties nevajadzētu,» savās domās par spēli dalās Arnis Korņenkovs.

Dienas pēdējā spēlē SC«Memele» komandas pārstāvjiem mazliet nācās pacīnīties pret «Agrera-Tukums» vienību. Spēles sākumā Elvis Sakārnis atklāj rezultātu, izvirzot vadībā baušķeniekus, tomēr pretinieki ātri atbild un gūstot divus vārtus pirmajā periodā nokļūst vadībā ar rezultātu 1:2.

Pēc pārtraukuma tukumniekiem, lai tiktu pie bumbiņas bija krietni jāpiepūlas. Bauskas spēlētāju spiediens bija ļoti liels un rezultāts neizpalika. Vispirms Gatis Feldmanis rezultātu izlīdzina, kam seko Normunda Gruncka uzvaras nesošie vārti vairākumā pēc lieliskas soda sitiena kombinācijas izspēles. Normunds gūst arī komandas ceturtos vārtus un punktu spēlei pieliek Ingusa Panteļējeva gūtie komandas piektie vārti. Pēc tiesneša svilpes rezultāts 5:2 SC»Mēmele» komandas labā.

«Nospēlējām pārliecinoši. Turnīrs mums sācies ļoti labi. Gaidām nākamos pretiniekus un turpināsim iesākto.» stāsta Agris Grandovskis.

Normunds Grunckis ir viens no spēlētājiem, kurš šogad pievienojies komandai. «Debitantiem ir izdevies veiksmīgs starts. Prieks, ka var uzspēlēt ar vecajiem cīņu biedriem un gūt pozitīvas emocijas,» Normunds uzskata, ka komandai ir liels potenciāls un pēdējā cīņā to ir izdevies pierādīt. «Grūtā brīdī vienība spēja mobilizēties un nospēlēt spēli līdz galam panākot vēlamo rezultātu.»

Nākamais čempionāta posms notiks Bauskā, tiesa, precīzs datums un laiks no organizatoru puses tiks precizēts vēlāk.

 

Vārds, uzvārds

Vārti

Piespēles

Punkti kopā

Guntars Grandovskis (v)

0

0

0

Jānis Kārkliņš

1

4

5

Uģis Niedre

0

0

0

Āris Rotbergs

0

0

0

Normunds Grunckis

7

1

8

Aivars Melderis

0

2

2

Agris Grandovskis

6

1

7

Gatis Feldmanis

1

3

4

Gints Vecelis

4

2

6

Arnis Korņenkovs

3

0

3

Elvis Sakārnis

2

0

2

Ingus Panteļejevs

3

7

10

Artis Dīcmanis

1

0

1

 

Tabulā redzami komandas spēlētāju gūtie punkti pirmajās trijās spēlēs. 

Veterāni sāk pārliecinoši

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija