Veterāniem divi zelti, jaunieši – ceturtie

2017-04-04 10:39
Latvijas Junioru florbola jeb U19 čempionātā «Bauskas BJSS» jaunieši 2. aprīlī Lielvārdē piekāpās Rīgas «Rockets» vienībai cīņā par turnīra bronzu, bet marta beigās divas zelta medaļas izcīnīja Bauskas florbola veterāni 40+ un 45+ vecuma grupā.
Foto: lfs.lv
SC Mēmele/Bauska komandā 45+ vecuma grupā spēlēja - Konstantīns Balzaris, Agris Grandovskis, Ingus Panteļejevs, Gints Vecelis, Andris Erenbots, Aivars Melderis, Sergejs Aleksandrovs, Normunds Maskalis, Andris Malkavs, Normunds Grunckis, Uģis Niedre, Guntars Grandovskis, Āris Rotbergs. 
 
Bauskas jaunie florbolisti čempionāta ceturtdaļfinālā, kas ritēja līdz vienas komandas divām uzvarām, ar 2:1 pārspēja Liepājas «Kuršus», bet pusfinālā ar 0:2 nācās piekāpties vienībai «Ķekavas Bulldogs». Spēlē par trešo vietu pret «Rockets» mūsējie mača ievadā nonāca iedzinējos ar 1:4. Divus vārtus Bauskai atguva Valts Smilga un Lotārs Melderis, bet neizmantotās izdevības liedza cīnīties par uzvaru.
 
Junioru čempionāta finālā ar «Ķekavas Bulldogs» spēlēja arī kādreizējais Bauskas sporta skolas audzēknis Kristaps Laugalis. Kristapam finālā vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.

«SC «Mēmele»/Bauska» veterāni turpina dominēt Latvijas čempionātā. Marta beigās mājās mūsējie triumfēja 40+ vecuma grupā. Izšķirīgajā cīņā par čempiona godu baušķenieki ar 3:1 pārspēja «Ekskurzeme/Tukums». Sezonas rezultatīvākais spēlētājs ar 42 (24+18) punktiem ir Ingus Panteļejevs. Agris Grandovskis ar 30 (17+13) punktiem ir otrais. Trešais ar 29 (16+13) punktiem – Raimonds Ūdris no «Ekskurzeme/Tukums».

Bauskas komanda 45+ vecuma grupā par čempioni kļuva marta beigās Irlavā. Baušķenieki jau pirms turnīra pēdējā sabraukuma bija nodrošinājuši uzvaru kopvērtējumā, tāpēc pēdējās sacensībās «SC «Mēmele»/Bauska» florbolisti atļāvās zaudēt vienīgās divas cīņas 13 aizvadītajos mačos. Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar 36 (21+15) punktiem kļuva Konstantīns Balzaris no «SC «Mēmele»/Bauska». Nedaudz atpaliek komandas biedri – A. Grandovskis ar 35 (21+14) un I. Panteļejevs ar 28 (18+10) punktiem.

Veterāniem divi zelti, jaunieši – ceturtie

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija