Veterānu un 2.līgas florbola čempionātu finālus izspēlēs Bauskā

2018-04-05 15:39
 
Šajā nedēļas nogalē Bauskā sporta namā «Mēmele» notiks Latvijas florbola čempionāta veterāniem un 2.līgas fināli.

Sestdien, 7.aprīlī Bauskā spēlēs Latvijas labākie veterāni 45+ vecuma grupā noskaidrojot šīs sezonas čempionus.  Čempionātā piedalās sešas komandas un pēc regulārā turnīra 15 spēlēm pirmajā vietā ir Bauskas novada SC «Mēmele/Bauska» komandas spēlētāji. 
Mūsējie zaudēja tikai vienu, sezonas pirmo spēli, pret «Ekskurzeme/Tukums» vienību, bet tālāk sekoja 14 nezaudēto spēļu sērija. Bauskas novada komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Agris Grandovskis, kuram 23 vārti un 16 rezultatīvas piespēles jeb 39 punkti. Ar 24+10 seko Konstantīns Balzaris, bet 9+12 nopelnījis Jānis Kārkliņš.

Visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Agrim otrā vieta. Viņam tikpat punktu cik Jānim Zībārtsam no «Aizkraukle/Silarozes» vienības, bet Jānis guvis vairāk vārtus, tāpēc viņam, vismaz pagaidām, ir rezultatīvākā spēlētāja gods.

SC «Mēmele/Bauska» komandas vārtsargs Uģis Niedre ir līgas labākais vārtsargs. Viņš atvairījis 88% pretinieku metienus jeb atvairījis 200 metienus un kapitulējis tikai 27 reizes.

Svētden, 8.aprīlī sporta namā «Mēmele» notiks Latvijas florbola 2.līgas fināls. 
Vispirms plkst.14 laukumā izies «Leģions/Grobiņas novads» un «Aizkraukle/Koknese» komandas, lai cīnītos par trešo vietu, bet plkst 17:00 laukumā dosies mājinieki, SC «Mēmele/Code» komanda, kurai cīņā par turnīra zeltu un tiesībām spēlēt 1.līgā būs jāsacenšas ar FK «Kalsnava» vienību.

Tāpat kā Bauskas novada komanda, arī «Kalsnava» uzvarēja savas divīzijas regulārā čempionāta grupā. Kalsnavas komanda regulārajā turnīra guva 257 vārtus, kamēr Bauskas komandas spēlētāji 179. Tiesa, Bauskas vienībai ir labāka aizsardzība – 142 pret 152 ielaistajiem vārtiem turnīrā.

SC «Mēmele/Code» rezultatīvākais spēlētājs ir Aivis Barkovskis, kuram 67 vārti un 30 rezultatīvas piespēles. Aiz viņa ar 33+33 punktiem seko treneris Ingus Panteļejevs, bet trešais komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Toms Mengots, kuram 14+23 punkti.
Visas līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Aivis ir otrajā vietā no SK «Coyote» vienības spēlētāja Jāņa Levanoviča atpaliekot par desmit punktiem.

Komandas pirmais vārtsargs Artis Štrovalds ar 85% atvairīto metienu rādītāju ir trešais labākais līgā. Viņš atvairījis 325 metienus, bet kapitulējis 55 reizes.

Topic: Veterānu un 2.līgas florbola čempionātu finālus izspēlēs Bauskā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija