Volejbola sezona rit pilnā sparā

2015-12-08 09:56

Foto: personiskais albums

Sieviešu sacensību godalgoto vietu ieguvēju kopbilde.

 

Volejbola sacensībās Griķu un Codes pamatskolas sporta zālēs piedalījās ne tikai Bauskas novada volejbolisti un volejbolistes, bet arī viesi no Vecumnieku novada un Rīgas.
 
Sestdien, 5.decembrī Griķu pamatskolas sporta zālē notika «Vecgada kauss» volejbolā veterāniem un jauniešiem – vīriešiem.
 
Veterānu ieskaitē šis bija trešais no sešiem paredzētajiem sporta centra (SC) «Mēmele» organizētajiem posmiem, bet jauniešu – vīriešu gurpā trešais no četriem, informē sacensību organizators un galvenais tiesnesis Guntis Mašinskis.
 
Veterānu konkurencē par trešā posma uzvarētājiem kļuva komandas «Īslīce» volejbolisti. Īslīcieši uz goda pjedestāla pabijuši visos līdz šim aizvadītajos trīs posmos, pirmajos divos ieņemto trešo pozīciju. Sacensībās Ceraukstē īslīciešu rindas papildināja pieredzes bagātais  Vilnis Zariņš, kurš deva lielu artavu, lai komanda nospēlētu stabili un pārliecinoši. «Īslīce» visus pretiniekus uzveica ar 2:0 izņemot komandas «JK» velejbolistus pret kuriem zaudējums ar 1:2.
 
Otrajā vietā pagājušā posma uzvarētāji –  «Vecumnieki». Kaimiņu novada volejbolisti ar 2:0 uzvarēja trijās no četrām cīņām vienīgo zaudējumu ciešot pret čempioniem.
 
Trešie volejbola komanda – «JK», kurai vienīgajai izdevās pārspēt uzvarētājus.
 
Aiz goda pjedestāla palika pirmo divu posmu sudraba vietas ieguvēji – «Mežotne», kuriem šoreiz tikai ceturtā vieta, bet «Vecsaule» ierindojās piektajā pozīcijā.
 
Jauniešu – vīriešu grupā uzvaras laurus plūca komandas «Mžotne III» volejbolisti, kuri pirmajos divos pormos startēja kā nomināli pirmā komanda.
 
Vienas vietas kāpums  «Mežotne I» volejbolistiem, kuri pagājušajā posmā palika trešie, bet šoreiz – otrie. Bronzas medaļu izcīnīja komandas «Vecsaule» volejbolisti, kuriem vienas vietas kritums – pagājušajās sacensībās viņi bija otrie.
 
 Tikai ceturtajā vietā – «Īslīce», kurai pagājušajā posmā zelts, bet piektie – «Mežotne II.»
 
Svētdien, 6.decembrī Codes pamatskolas sporta zālē  notika «Vecgada kauss» volejbolā sievietēm. Bez mūsu novada trijām komandām – «Mežotne», «Īslīce» un  «Bauska», sacensībās piedalījās arī Vecumnieku novada volejbola komanda «Valle» un viešņas no galvaspilsētas, komandas «Rīga» Minusas Volejbola skolas volejbolistes trenera Edmunda Pūliņa vadībā.
 
Zelta medaļas izcīnīja «Mežotne». Volejbolistes ar 2:1 uzvarēja «Valli» un «Bausku», bet ar 2:0 mežotnieces pārspēja vienības «Īslīce» un «Rīga» pārstāves. Otrajā vietā – «Valle»,trešās – «Rīga» volejbolistes. Aiz goda pjedestāla palika «Bauska», bet piektā – «Īslīce».
 
Guntis Mašinskis ar turnīra norisi ir apmierināts. «Komandu skaits ir pietiekošs, cīņas interesantas un rezultāti neprognozējami,» tā sacensību galvenais tiesnesis.
 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 

 

Volejbola sezona rit pilnā sparā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija