Zemītis turpina lieliski. Bauskai kārtējais panākums

2013-11-15 13:19

Aizvadot pirmo spēli savās mājās Latvijas basketbola līga 3 (LBL3) ietvaros, ceturtdien, 14.novembrī „Bauskas BJSS”  komanda izcīnīja uzvaru ar 85-66 pār „Alūksne” komandu.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizrit ar baušķenieku pārsvaru ,izraujoties ar +6 vadību. Pēc desmit nospēlētām minūtēm 18-12. Pakāpeniski „Bauska” turpina pārsvaru palielināt un pēc puslaika jau rezultāts 36-26.

Turpinot iesākto ,mājinieki atraujas aizvien tālāk no pretinieka un pēc trešās treštdaļas jau solīds pārsvars ar +19. Pēdējā ceturtdaļā pretiniekam nākas pabūt iedzinējos pat ar -28, kad lielisku atrāvienu sekmēja baušķenieku  precizitāte uzbrukumā. Spēles beigās „Alūksne” lielo „Bauskas” pāŗsvaru nedaudz samazina, un beigu rezultāts 85-66 par labu baušķeniekiem, kuri „Alūksnei” sagādā ceturto zaudējumu piecās spēlēs.

Baušķenieku rindās turpina uguņot Ivars Zemītis, kuram 28 punkti spēlē un 10 atlecošās bumbas. Ivaram 5 spēlēs iekrāti 150 punkti, vidēji spēlē gūstot 30 punktus Ivars ir visas līgas līderis gūto punktu ziņā.

Renārs Rupkus -21 punkts un 5 rezultatīvas piespēles; Arnis Simsons -14 punkti un 9 atlecošās bumbas; Mārtiņš Rūgums -9 punkti; Toms Vilks- 5 punkti un 8 rezultatīvas piespēles.

„Bauskas BJSS” komandai ši bija piektā uzvara sešās spēlēs. Iekrātie 11 puntki baušķeniekiem dod 3.vietu turnīra tabulā.

Nākamā spēle 22.novembrī plkst.20:00, kad baušķenieki dosies uz Cēsīm ,aizvadot spēli pret „Dārznieks/Cēsis”  komandu, kura pašlaik ieņem 7.vietu tabulā ar četrām uzvarām un diviem zaudējumiem.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Zemītis turpina lieliski. Bauskai kārtējais panākums

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija