Zemītis turpina plosīties, Bauskai otrā uzvara

2013-10-19 19:41

Piektdien, 18.oktobrī savu otro spēli LBL3 čempionāta ietvaros aizvadīja „Bauskas BJSS” komanda, viesos tiekoties ar „RTU” basketbolistiem. Uzvarētāju 40 pamatlaika minūtēs noskaidrot neizdevās. Papildlaikā precīzāk meta baušķenieki un tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 84-88.

Lieliska pirmā ceturtdaļa ļāva iekrāt +14 punktu pārsvaru baušķeniekiem. Pārsvaru otrajā ceturdaļā samazināja mājenieki, kuriem uzvarēta ceturtdaļa ar 26-19. Ejot pārtraukumā rezultāts 37-44 par labu „Bauskas BJSS” komandai.

Pārsvaru līdz +14 izdevās palielināt trešās ceturtdaļas laikā, taču neveiksmīgajā pēdējā ceturtdaļā pārsvars tika izsēts un spēles pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 77-77.

Papildlaikā precīzāk meta „Bauska” un tika izcīnīta uzvara ar 84-88.

Lielisku spēli atkal aizvadīja Ivars Zemītis, kuram spēlē 35 punkti, un 14 atlecošās bumbas. Ivaram arī lielākais spēles laiks, 41,47 minūtes.

 Ar rezultatīvu spēli „Bauskas” rindās izcēlās arī Renārs Rupkus, kurš guva 17 punktus;  Toms Vilks 12 punkti, 9 rezultatīvas piespēles, kas ir komandas labākais rādītājs;  Juris Ojāru guva 11 punktus.

Ivars Zemītis lielos priekos neizplūda, gluži pretēji, tieši un konkrēti paskaidroja, ka komanda pieļāva ļoti daudz kļūdas. Uzvara tika izcīnīta smagā cīņā, bet tik daudz kļūdas turpmāk pieļaut nedrīkst.

Pašlaik baušķenieki ar divām uzvarām, divās spēlēs turnīra tabulā ieņem 6. vietu. Tiesa, komandām no 3.-6. vietai ir vienāds punktu skaits.

Nākamā spēle „Bauskas BJSS’’ komandai viesos pret „Sigulda” vienību,  25.oktorbrī, plkst. 19:30.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe